31 DECEMBRIE * PIAȚA CONSTITUȚIEI

 

Primăria Capitalei, prin ARCUB -Centrul Cultural al Municipiului București,organizează, în data de 31 decembrie, începând cu ora 19.30, în Piața Constituției, REVELION CENTENAR, un show exploziv care marchează cei o sută de ani de la Marea Unire, făcând din noaptea de Revelion un eveniment memorabil.

Artiști români importanți vor delecta publicul timp de peste șase ore și vor petrece alături de toți cei care vor fi în Piața Constituției, creând o atmosferă efervescentă și plină de voie bună:  Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori. Momentul de la miezul nopții va fi marcat de un spectaculos show de artificii.

De pe scena Revelionului Centenar nu puteau lipsi invitații speciali. Anul acesta, un nume sonor al muzicii internaționale, DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, va mixa live după miezul nopții. DJ, compozitor și producător de muzică electronică, care îmbină stiluri muzicale diverse, ATB a ocupat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră primele locuri în topurile de specialitate, fiind recompensat cu numeroase discuri de aur și platină. Ultimul său album, neXt, l-a propulsat în primele locuri ale topurilor din Germania.

Muzica mea este inspirată din drumurile lungi pe care le fac. În special, atunci când călătoresc prin America, Asia sau Australia, sunt atâtea de asimilat. Nu e vorba numai de oameni și locuri, ci ajung să ascult atâtea stiluri diferite de muzică. De câte ori sunt în turneu și mă aflu în fața unor mulțimi mari de oameni, îmi place să mixez piese dinamice și să împărtășesc cu ei energia pozitivă pe care mi-o transmit. Îmi place să urmăresc și să identific noi tendințe și să le împletesc în propria muzică, dar creând ceva nou, care poartă semnătura ATB.”, declara artistul cu ocazia apariției celui mai recent album al său.

 

PROGRAM REVELION CENTENAR

19:30 – 20:25 Nicoleta Nucă, Smiley, Mark Stam

20:25 – 21:25 Alex Calancea și Lupii, Vescan, Irina Rimes, Dorian Popa

21:25 – 22:25 Noaptea târziu, Vanotek & Lori, Antonia, The Motans

22:25 – 23:05 Carla’s Dreams

23:05 – 23:55 Delia

00:15 – 01:15 ATB    

 

Intrarea este liberă.

Reguli de acces – Accesul publicului se face începând cu ora 18:30, prin cele două intrări special amenajate: prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Parcul Izvor) și prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie).

 

Restricţii rutiere – În zonă se vor aplica următoarele restricții rutiere:din31 decembrie, începând cu ora 13:00 până în data de 1 ianuarie, ora 6:00 – Bulevardul Unirii (tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției) și Bulevardul Libertății (tronsonul cuprins între Bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie).

 

Organizatorul recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita aglomerarea traficului. De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute. (sursa Mediafax.ro)

 

Partener media: TVR

Cu sprijinul Camerei Deputaților