Situat într-o clădire monument istoric, centrul cultural ARCUB este locația unei game variate de evenimente, de la spectacole de teatru, proiecții de film, concerte, conferințe și ateliere, transmisiuni radio și TV, evenimente pentru copii, festivaluri de teatru și expoziții. Cu o arie totală ce depăşeşte 1000 m2 și 12 săli, ARCUB pune la dispoziție diferite tipuri de spații destinate proiectelor artistice care apelează din ce în ce mai mult la noi forme de expresie.

În anul 2016, ARCUB inițiază Programul Expozițional de la Hanul Gabroveni și se poziționează rapid ca unul dintre cele mai importante spații expoziționale de artă contemporană din Capitală.

Pe lângă evenimentele programului expozițional, ARCUB a găzduit numeroase proiecte de artă vizuale, printre care expoziția centrală a celui mai mare eveniment dedicat designului românesc, Romanian Design Week, ediția 2015. O premieră pentru Centrul Cultural al Bucureștiului, ARCUB a participat la Festivalul Ars Electronica din Linz cu o producţie proprie semnată de artiști români, proiectul multimedia interactiv Feed Me! semnat de Saint Machine și Noper.

Abonează-te la newsletter-ul ARCUB

pentru a afla noutăți despre evenimentele noastre