Muzica orientează și conturează percepții și transformă comportamente, creează și susține valori, a fost și continuă să fie, un camarad pentru fiecare dintre noi. Mesajul muzical, fie că vorbim de muzică clasică, folclor, ritmuri urbane sau tradiționale, sparge orice barieră impusă de modul în care acesta este transmis pentru a fi în completă armonie cu starea de spirit pe care receptorul o simte. 

Din dorința de a avea acces permanent la muzică și de a fi înconjurat de armonii muzicale, ARCUB a derulat și a dezvoltat de-a lungul timpului, programe și festivaluri muzicale exclusive publicului de gen. 

Această dorință, transformată ulterior în necesitate, continuă să fie exploatată de Centrul Cultural al Municipiului București prin organizarea proiectelor muzicale la dispoziția iubitorilor, transformând muzica într-un scop în sine. Muzicienii programelor inițiate de ARCUB au îmbrățisat, de-a lungul timpului, o diversitate de stiluri și genuri reinterpretând teme tradiționale și nu numai, în compozițiile lor.

Abonează-te la newsletter-ul ARCUB

pentru a afla noutăți despre evenimentele noastre