Între 31 octombrie şi 4 noiembrie, trăirea intensă prin muzică a fost sărbătorită cu mult entuziasm la Bucureşti, în Sala ArCuB, unde grupul Voca People a electrizat peste 3.000 de spectatori. Aceştia au urmărit cu sufletul la gură seria celor şapte concerte. Bucureştenii au avut pentru prima dată ocazia de a asista la un moment artistic unic, o combinaţie perfectă de melodii de toate genurile, dans, umor, talent actoricesc şi multă energie.

 

Întregul spectacol se bazează exclusiv pe forţa şi valoarea vocilor, care, fără instrumente muzicale, reuşesc să redea ireproşabil atât compoziţii celebre ale muzicii clasice, cât şi hituri din repertoriul celor mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti ai muzicii internaţionale din toate timpurile, de la Michael Jackson şi Madonna, la grupuri precum Queen, Abba şi ACDC.

 

Cu nava spaţială rămasă fără energie, cei şapte extratereştri Voca People, conduşi de căpitanul Beat On, aterizează pe planeta noastră, unde cu ajutorul pământenilor descoperă istoria muzicii şi a filmului. Interacţiunea dintre spectatori şi fiinţele Voca – albe din cap până în picioare, cu buze roşii şi chipuri inocente, mereu uimite de fiecare descoperire – este foarte amuzantă pentru publicul invitat totodată să participe la show. Din momentul în care se împrietenesc cu pământenii, locuitorii de pe Voca se îndrăgostesc de muzica lor, pe care o cântă până când îşi refac resursele de energie şi se pot întoarce acasă. 

 

Pământenii comunică între ei prin intermediul cuvintelor, care îi ajută să îşi exprime gânduri, sentimente, intenţii sau stări de spirit. Totuşi, apar în viaţă momente când se resimte acut neajunsul exprimării prin cuvinte. Cum se întâmplă când vrei să vorbeşti despre cei de pe planeta Voca şi mirajul lor. Termenii artişti de excepţie, talent desăvârşit, genialitate, voci dumnezeieşti, show incendiar etc. par mult prea puţin, căci ei sunt toate acestea la un loc şi chiar mai mult decât atât.

 

Tocmai de aceea, simpaticii extratereştri Voca People au ales să se exprime prin muzică. Pentru ei, muzica este viaţă, iar viaţa este muzică. Urmărindu-i, oamenii sunt tentaţi să creadă că planeta de pe care vin este un adevărat colţ de Rai. 

 

Dincolo de ingeniozitatea spectacolului, ceea ce surprinde în mod special este armonia dintre voci, beat-boxing, ritm, mişcare, gesturi şi expresivitatea mimicii. Deşi sunt un grup închegat, care se prezintă pe scenă într-un sincron perfect, fiecare membru se face remarcat şi individual, ca un personaj bine conturat. Astfel, publicul ajunge să se îndrăgostească iremediabil de Beat On, Scratcher, Tubas, Soprana, Alta, Mezzo, Bari-Tone sau Tenoro.

 

Aclamaţi pe scenele din întreaga lume – Paris, Lisabona, Tel-Aviv, Madrid, New York, Köln etc – extratereştri Voca People au declarat că publicul bucureştean i-a cucerit, întâmpinându-i cu entuziasm şi spirit ludic, dându-le sentimentul că se află într-o mare familie. Ropotele de aplauze prelungite şi manifestarea călduroasă a spectatorilor din România a făcut ca artiştii Voca să îşi dorească să revină cât mai curând posibil pe scena de la Sala ArCuB.

 

Pentru toţi cei care nu au reuşit să ajungă la întâlnirea cu Voca People, dar şi pentru aceia care doresc să retrăiască bucuria de a urmări un spectacol unic în lume, ArCuB intenţionează să îi readucă la Bucureşti pe cei mai amuzanţi extratereştri, pe care pământenii au avut prilejul să-i cunoască până acum.