Se apropie cu paşi repezi momentul în care nava spaţială a extratereştrilor muzicali VOCA PEOPLE va ateriza la Sala ArCuB, pentru o serie de şapte reprezentaţii explozive cu muzică din toate timpurile, umor şi interacţiune cu publicul. Concertele vor avea loc de miercuri 31 octombrie, până duminică 4 noiembrie.

 

Marţi 30 octombrie, de la ora 12.00, va avea loc la Sala ArCuB (Str. Batişte nr.14) o conferinţă de presă, la care vor fi prezenţi cei opt extratereştri prietenoşi alături de Shai Fishman.

   

La început,  proiectul VOCA PEOPLE a fost doar o idee năstruşnică a lui Kalfo – având un format foarte diferit. Lior a gândit acest proiect timp de 4 ani, primele repetiţii fiind demarate în februarie 2009. Astfel, primul videoclip VOCA PEOPLE, lansat pe youtube în aprilie 2009, s-a bucurat de un succes fulminant – site-ul fiind accesat de peste 5 milioane de oameni din întreaga lume. În mai puţin de 4 luni, trupa a devenit un fenomen muzical unic.

Shai Fishman este regizor, compozitor şi director muzical al trupei. Muzica a avut şi are un rol principal în cariera sa: a compus muzică de film, teatru, televiziune şi o serie de producţii multimedia. Semnează coloana sonoră a unor spectacolele din cele mai importante teatre din Israel şi este compozitor şi producător a numeroase show-uri tv de succes.

Conceptul spectacolului se bazează atât pe talentul interpreţilor cât şi pe o poveste pe cât de simplă, pe atât de atractivă: după un mileniu de călătorii în spaţiu, oamenii VOCA  învaţă muzica şi obiceiurile terestre cu ajutorul publicului. Ei explorează universul sonor al melodiilor interpretate de-a lungul timpului de: ABBA, Queen, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Glenn Miller, George Michael, Spice Girls, precum şi pe cel al creaţiilor clasice ale marilor compozitori: Mozart, Brahms, Bach, Beethoven, Bizet, Händel, Rossini şi Carl Orff  – un total de peste 70 de piese muzicale.

 

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la întâlnirea cu presa, până  luni 29 octombrie, ora 18.00.

Persoană de contact: Mădălina Negrea – 0728.100.209; madalina.negrea@arcub.ro.

 

Reprezentaţiile mult aşteptate ale celor de la VOCA PEOPLE vor avea loc la Sala ArCuB, în zilele de 31 octombrie, 1 noiembrie şi 2 noiembrie, de la ora 20.00, precum şi pe 3 noiembrie şi 4 noiembrie, de la ora 18.00 şi de la ora 21.00

 

Biletele în valoare de 150 lei şi 120 lei, pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14), în reţeaua Eventim, în reţeaua Bilete.ro şi online pe bilete.arcub.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro.

 

Creator şi Director: Lior Kalfo

Compozitor, Aranjor şi Director muzical: Shai Fishman

Producători: Revital & Lior Kalfo, Leeorna Solomons, Doron Lida

 

Durata spectacolului: 90 minute (fără pauză)