Aseară, în prima zi a Festivalului de teatru de stradă B-FIT in the Street!, a avut loc un show plin de suspans, o producţie ArCuB, pe faţada Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu. La înălţime, artiştii acrobaţi ai trupei XtREme au executat un balet fantastic, pe fundalul unor proiecţii de lumină pline de imaginaţie şi culoare.Spectacolul Vertical a încântat audienţa şi a trezit interesul bucureştenilor care vor avea parte de încă două zile de festival. 

VERTICAL SHOW by XtREme – spectacol de dans acrobatic

În data de 30 mai, la orele 21:30 si 22:30, pe faţada Universităţii de Arhitectură şi Urbanism, XtREme şi ArCuB prezintă a treia reprezentaţie a unui show inedit, unic în peisajul românesc, creat special pentru B-FIT in the Street!.

Dorel Moiş şi echipa sa dansează, pe verticală, suspendaţi la 12 metri. Exteriorul clădirii devine în acelaşi timp ecran pentru o proiecţie de animaţie, realizată de Marilena Oprescu şi Sorin Olexiuc. Povestea ei se împleteşte cu graţia şi performanţa dansatorilor: Alina Ulmeanu, Andreea Dumitraşcu, Luminiţa Brad şi Casian Bădescu.