Fii în formă pentru teatru: pe străzi petrecerea continuă!

La ora prânzului pe Espanada din faţa Teatrului Naţional, Comediants ne oferă o avanpremieră a show-ului incediar Demonii, pe care l-au pregătit pentru duminică, într-o happening conceput ca o numărătoare inversă: COUNTDOWN DIMONIS.

La 12.30, 13.30, 15.00 şi 18.30, între Romană şi Universitate, Universitate şi Unirii, Universitate şi Cişmigiu dansează păpuşi de 4 m înăţime. Trecătorii sunt transformaţi în public ad-hoc.

 

De la ora 18.00, Teatre NU o conduce prin Cişmigiu pe Alicia care visează.

 

Zeii din Olimp coboară în pieţele oraşului. La ora 21.00, trupa Malabar aduce în Piaţa Unirii cea mai recentă producţie: Odiseea Saltimbancilor. Drumul lui Ulise este reinterpretat de un grup de artişti îndrăzneţi şi recostituit pe drumul spre Piaţa Constituţiei. Show-ul este structurat în două părţi: o paradă explozivă şi un spectacol fix plin de imagini sugestive, momente de circ, muzică şi efecte speciale.

 

Compania Kitonb Project prezintă de la ora 22.15, tot în Piaţa Constituţiei spectacolul Carillon – Zborul timpului – un proiect de teatru urban tridimensional, care se desfăşoară între cer şi pământ. Conceptul ingenios este pus în valoare de o scenografie impresionantă, acrobaţi suspendaţi, muzică, lumini. cutia muzicală din care apar anotimpurile.

 

Eşti bine-venit, la  B-FIT in the Street!