Primăria Capitalei anunță că evenimentul „Tradiții și Flori de Sărbători”, organizat prin creart si ARCUB, se încheie astăzi, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Concertele din această seară și toate activitățile se anulează.

Programat să se încheie în această seară, la ora 22:00, organizatorii anunță că din cauza vremii neprietenoase, activitățile nu se pot desfășura în condiții normale, motiv pentru care porțile târgului se vor închide cu o zi mai devreme.

Astfel, concertele programate pentru seara zilei de 17 aprilie, respectiv Lidia Buble, Vunk, Holograf și Carla’s Dreams nu vor mai avea loc, din motive independente de organizatori.

 

„Tradiții și Flori de Sărbători”, cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală a fost organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție și ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Evenimentul și-a propus să valorifice arta tradițională și să readucă în atenția publicului valori autentice românești, oferind vizitatorilor  ocazia de a se bucura de tradițiile românești pe care Municipalitatea dorește să le mențină vii, aducându-le și promovându-le în inima Capitalei.

 

Cea de-a opta ediție a evenimentului s-a desfășurat în perioada 7 – 17 aprilie 2017, iar în cele zece zile de eveniment, peste 10.000 de oameni au vizitat târgul, au tranzitat zona și au participat la activitățile din Piața Constituției: târg de Paște, zonă gastronomică, ateliere de creație pentru copii, trenuleț și carusel, expoziție de iepuri și miei, spectacole și concerte ale unora dintre cei mai apreciați artiști din România.

 

Parteneri media: Antena 3, Radio ZU, Știripesurse, ART 7, Blitz TV, PR Wave, România Pozitivă, Zile și Nopți, Calendar Evenimente, Gratuitor, Festivaluri Românești, Orașul Meu, Bucharest City App, IQool, Best-Event, Dor de Ducă.