Trupe de succes ale anilor ’80-’90 și 2000 se reunesc marți, 31 decembrie, pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever” din Piața Constituției. Concertul de Revelion organizat în fiecare an de Primăria Capitalei prin ARCUB este cea mai mare petrecere în aer liber din București și are, la această ediție, un line-up compus din nume internaționale precum O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Turbo B. – solistul trupei Snap! –, dar și artiști români precum Holograf, Vunk, 3rei Sud Est, André sau Horia Brenciu, dar și Cristi Minculescu, Valter & Boro și Ovidiu Komornyik.

Petrecerea din Piața Constituției începe la ora 17:30, în seara de Revelion, și se va încheia la miezul nopții cu un spectaculos show de artificii. În cele peste șase ore de distracție, 11 trupe și artiști din România, Republica Moldova, Germania și Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live.

Unele dintre cele mai așteptate momente la „Revelion 2020. Disco Night Fever” este prezența, pe scena din Piața Constituției, a unor trupe care au făcut istorie în muzica dance și care, anul acesta, s-au reunit după o perioadă îndelungată de absență. Printre artiștii petrecerii se numără cel mai cunoscut duo feminin – trupa André, cel mai longeviv trio masculin al scenei dance din România- 3rei Sud Est, faimosul duo internațional – Milli Vanilli și, nu în ultimul rând, una dintre cele mai îndrăgite trupe de la începutul anilor 2000, O-Zone, reunită special pentru această ocazie.

Prima oră de concerte este rezervată concertelor Ovidiu Komornyik & OK BAND și Cristi Minculescu, Valter & Boro, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România. Hiturile dance se aud în Piața Constituției de la ora 18:30, cu prestația trupei André, care, după 17 ani de absență, promite un show exploziv la „Revelion 2020. Disco Night Fever”. De asemenea, „regii muzicii dance” din România, artiștii 3rei Sud Est vor stârni multe amintiri la Revelion 2020 cu melodiile lor cele mai ascultate.

De la 19:30 până la 21:30, la Revelion 2020, publicul va dansa pe refrenele cunoscute ale unora dintre cele mai cunoscute și longevive prezențe artistice din muzica românească. Trupa care, în 2019, a împlinit 25 de ani de activitate, Vunk va aduce în Piața Constituției refrenele sale celebre. Printre cele mai active și de succes formații din țară, Holograf urcă pe scena din Piața Constituției cu un playlist de melodii de dragoste, iar cântărețul Horia Brenciu promite un show energizant alături de instrumentiștii și backing vocals de la HB Orchestra.

În ultima parte a petrecerii „Revelion 2020. Disco Night Fever”, Piața Constituției va răsuna de hituri internaționale. Începând cu ora 21:30, unii dintre cei mai reprezentativi artiști ai muzicii eurodance din anii ’90 cântă la București melodii premiate cu Grammy, refrene care au ajuns întopurile Billboard Hot 100 pe mai multe continente și titluri incluse în discuri de platină și discuri de aur.

Vedetele pop ale anilor ‘90, Milli Vanilli se întorc după 30 de ani cu hiturile care au făcut senzație în muzica dance-pop, ca „Girl You Know It’s True” sau „Blame It On The Rain”. Starul Milli Vanilli, Fabrice Morvan vina la București alături de John Davis, una vocile din spatele proiectului de succes, în concertul Milli Vanilli Experience / Face Meets Voice. Responsabil de unele dintre cele mai mari hituri dance ale anilor ’90, solistul grupului de euro-dance Snap!, rapperul american Turbo B. vine la Revelion 2020 urmat de veteranului clasamentelor muzicale Eurodance, artistul german Haddaway, care va interpreta hit-uri celebre precum „What Is Love”, „I Miss You” sau „Rock My Heart”.

Cu puțin înainte de miezul nopții, trioul fenomen din Republica Moldova care a isterizat Europa la începutul anilor 2000, O-Zone se reunește special pentru a cânta pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever”. Concertul O-Zone începe la ora 23:15 și se termină chiar înainte de ora 24:00.

Trecerea dintre ani este celebrată cu un spectacol de artificii în Piața Constituției, care va încheia cea mai mare petrecere dintre ani din București, „Revelion 2020. Disco Night Fever”.

Intrarea este liberă.

 

Program „Revelio 2020. Disco Night Fever” 

17:30 – 17:55 Cristi Minculescu, Valter & Boro

18:00 – 18:25 Ovidiu Komornyik & OK Band

18:30 – 18:55 André

19:00 – 19:30 3rei Sud Est

19:35 – 20:10 Vunk

20:15 – 20:45 Horia Brenciu & HB Orchestra

20:55 – 21:25 Holograf

21:30 – 22:00 Milli Vanilli Experience – Face meets Voice

22:05 – 22:35 Turbo B. formally of Snap!

22:40 – 23:10 Haddaway

23:15 – 23:58 O-Zone

 

Accesul în Piața Constituției se face de la ora 17:00,  prin cele două intrări special amenajate:

  • prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Parcul Izvor)
  • prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie)

Reguli de acces

Toți participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate. Accesul minorilor se face numai cu însoțitor, care poate atesta pe baza unui document (carnet de elev, pașaport, buletin sau orice document cu poza minorului) vârsta minorului. Din cauza zgomotului foarte puternic produs și a efectelor speciale din cadrul spectacolului, organizatorul recomandă folosirea căștilor pentru protecția auzului copiilor.

Este interzis accesul cu următoarele lucruri: materiale toxice, inflamabile sau explozive, sprayuri paralizante, petarde, artificii, torțe, fumigene, rachete, substanțe interzise, droguri, arme, cuțite, lanțuri sau orice alte obiecte care reprezinta pericol public, obiecte contondente care îi pot răni pe ceilalți, lasere, bannere, steaguri susținute de bețe, drone, umbrele, scaune, rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coala A4, caști de motocicletă, biciclete, trotinete, scutere, skateboard, longboard, hoverboard, pennyboard, animale de companie, băuturi alcoolice, recipienți din sticlă, conserve, doze de aluminiu, selfie stick-uri, binoclu.

Restricţii rutiere

În zonă se vor aplica restricții rutiere din 31 decembrie, începând cu ora 13:00 până în data de 1 ianuarie, ora 6:00, fiind afectate bulevardele Unirii (tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției) și Libertății (tronsonul cuprins între Bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie). Organizatorul recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita aglomerarea traficului.