Sâmbătă, 20 septembrie, la Palatul Parlamentului va avea loc, începând cu ora 24:00, DJ Open Air Party, eveniment ce-i aduce pe aceeași scenă pe WHOO KID (Official DJ of 50 Cent) și ISABELLA „THE MACHINE” SUMMERS of FLORENCE & THE MACHINE.

În deschiderea show-ului oferit de cei doi artiști internaționali va mixa DJ Nico de Transilvania, ambasador al Last Night a DJ Saved My Life (proiect prin care cei mai importanți DJ din lume sărbătoresc ziua de 21 septembrie, Ziua Păcii).

Vizitatorii se vor putea bucura și de proiecțiile din cadrul proiectului iMapp Bucharest 555 ce vor rula pe fațada clădirii Palatului Parlamentului.

DJ Nico de Transilvania

Nico de Transilvania este entertainerul desăvârșit. Aducând împreună un amestec unic de sunete Balkan/Global/Swing/ Electro, îmbinând stilurile brass, cântece gypsy folk și linii de bass din swing cu un beat electronic proeminent – născută în Transilvania, Nico și-a construit propria nișă ca și DJ internațional. Astăzi continuă să exploreze și să combine sunete din întreaga lume, rămânând fidelă filosofiei proprii a muzicii fără frontiere.

A activat ca artist principal la evenimente de muzică, film și artă – de la Secret Garden Party, Bestival, Big Chill, până la Biennala din India, Art Dubai, și festivaluri în Reykjavik, Transilvania, Londra și Belfast. Pe lângă prezența sa ca și artist, ea a organizat numeroase evenimente multi-media la câteva dintre cele mai cunoscute festivaluri din Marea Britanie și a lucrat alături de un amestec eclectic de talente, incluzând Blondie, Leftfield, Apparat, Norman Cook, M.I.A, Telepopmusik, The Correspondents, Fanfara Ciocârlia, Mahala Rai Banda și Boban Markovic.

ISABELLA „THE MACHINE” SUMMERS of FLORENCE & THE MACHINE

Isabella Summers, cunoscută și ca ISABELLA „THE MACHINE” SUMMERS sau Isa „Machine”, este o compozitoare, producătoare, remixer și membră a formației britanice de indie rock FLORENCE & THE MACHINE.

Pornind de la un fundament de DJ, Isabella a lucrat cu Dan Greenpeace în cadrul emisiunii lui de radio la postul XFM în timpul studenției la școala de arte. Acest lucru a îndrumat-o să-și cumpere un MPC (o consolă de producție muzicală). După crearea unui studio de înregistrări în Crystal Palace, Isabella a început să producă HipHop.

În această perioadă Isabella a lucrat cu oameni precum: Kahsmere The Iguana Man, IRS Crew, MBC Crew, Inja și The Last Skeptic. A cunoscut-o pe Florence și a trecut de la producția pentru mici artiști de rap din Marea Britanie la un proiect numit Florence Robot/Isa Machine înainte de a evolua în aclamatul proiect FLORENCE & THE MACHINE.

Pe lângă faptul că Summers cântă la clape în FLORENCE & THE MACHINE, are și 5 credite de co-autor a piesei „Lungs”, câștigătoare a unui BRIT Award. Isabella are, de asemenea, 3 credite de co-autor pentru albumul „Ceremonials”. Este membru fondator al formației The Life, The Love and The Grateful și este în process de a co-scrie și produce albumul lor de debut.

WHOO KID (Official DJ of 50 Cent)

DJ WHOO KID este o referință în industria hip-hop-ului american. Acesta este director al Shadyville Entertainment, DJ-ul oficial al casei de discuri G-Unit Records, fondatorul RadioPlanet.Tv, producător, om de radio, expertiza sa muzicală și capacitatea de a descoperi noi talente revoluționând întreaga sferă muzicală urbană.

WHOO KID a crescut în Queens din New York și a fost conectat cu scena hip-hop întreaga sa viață. Primii săi pași către faimă au fost legendarele compilații de muzică (mixtape-uri), care acum constă în 200 de compilații produse ce prezintă artiști de primă mână precum Snoop Dogg, T.I., Chamillionaire, Lloyd Banks și The Game. De-a lungul anilor a avut onoarea să performeze pentru Nelson Mandela, Prințul de Monaco, Șeicul Bahrainului, Michael Jackson și mulți alții.

Prezent pe posturile MTV, VH1, BET și Fuse, talentul și pasiunea pentru depășirea granițelor muzicale ale lui DJ WHOO KID nu au rămas neobservate. În anul 2005 a fost numit ca unul dintre cei mai buni DJ de către revista „Rolling Stone”. De asemenea, a câștigat 5 cinci premii „Justo’s Mixtape” și numeroase mențiuni notabile în cadrul „MTV Mixtape Mondays”.

În mod incontestabil, WHOO KID nu este o forță de neglijat. Energia, pasiunea, perseverența și talentul său muzical l-au lansat către topul industriei muzicale americane, unde va continua să prospere și să inspire.

Detalii pe www.bucuresti555ani.ro

 

Vezi Evenimentul pe Facebook

 

Articole recente