Gala celei de-a X-a ediții Folk You! Florian Pittiș

19 și 20 septembrie, în Piața George Enescu

 

Începând din 2011, Festivalul Folk You! Florian Pittiș are buletin de Bucureşti. Festivalul s-a îmbracat în haine de gală, pentru prima oara pe strada Francezaă, în Centrul Vechi, un loc cu tradiţie pentru un astfel de eveniment, chiar de Zilele Bucureştiului.

 

Încercarea de a realiza acest concept, în Capitală, a dat rod. Prima ediţie a Galei Folk You! s-a bucurat de un mare succes. Au urmat a doua şi a treia ediţie, care au adunat peste 40.000 de oameni.

 

Anul 2014 este aniversar pentru Folk You! La Vama Veche (31 iulie-2 august) a avut loc cea de-a X-a editie. La Bucuresti, Gala Folk You! Florian Pittis va sta sub semnul cifrei magice: ZECE. Așadar, pe 19 și 20 septembrie va fi Gala celei de-a zecea ediții Folk You!

 

La început de toamnă, în cadrul Zilelelor Bucureştiului, iată a patra izbândă de Gala Folk You! cu speranţa că focul trăirilor verii, a stărilor de tandreţe din noi, a neliniştilor şi liniştii din fiecare, va merge spre sărbători cu curăţenie şi bun simţ. Suntem o corabie de prieteni care încearcă să ducă izbânda bunului simţ spre speranţa iubirii.

 

Pe 19 septembrie, în Piaţa George Enescu (în faţa Ateneului Român), de la ora 18:00, si 20 septembrie, de la ora 19:00, se va scrie povestea celei de-a patra ediţii de Bucureşti a Festivalului Folk You! Florian Pittiş. Intrarea este liberă!

 

Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă şi ARCUB vă oferă două zile de muzică şi poezie, de excelenţa sentimentelor sublime, întreţinute de artişti excelenţi. Mişcarea de Rezistenţă este, de fapt, o contraofensivă a faptelor împotriva vorbelor goale. Sau, şi mai exact, a valorii împotriva nonvalorii. Gala FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ, ca şi întreg festivalul, cu toate cele zece ediţii, este o asemenea faptă. Este o afirmaţie, nu o negaţie!

 

Implica-te! Folk You! este şi al tau

 

Festivalul Folk You! Florian Pittiş este un fenomen devenit portdrapel al Mişcării de Rezistenţă prin cultură. Susţineţi fenomenul FOLK YOU! donând 2 euro prin SMS la 8839, în perioada 12-30 septembrie 2014. Vă mulţumim. Numărul este valabil în reţelele Cosmote România, Orange România şi Vodafone România. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA

 

Programul Gala celei de-a zecea editii Folk You! 

Gala Folk You! Florian Pittiș 2014

 

Vineri  19 septembrie

Ora 18:00

Claudiu Iulian Palalae

(câștigătorul Trofeului Folk You! Florian Pittis)

Alexandru Andrieș

Antract

Emeric Set

Minculescu&Nuțu Olteanu Supergrup

Taxi

Vama

 

 

Sâmbătă 20 septembrie

Ora 19:00

Dinu Olărașu

Alina Manole Band

Ducu Bertzi&Mihai Neniță

Florin Chilian

Byron

Nicu Alifantis & Zan

Pasărea Rock

Articole recente