Săptămâna aceasta puteţi vedea la Sala ArCuB următoarele spectacole de teatru:

  • Două poveşti de amor, după A. P. Cehov, regia: Mircea Cornişteanu  

Joi 23 februarie, ora 19.00


Două poveşti de amor este un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul şi Cerere în căsătorie. Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu sunt protagoniştii celor două creaţii în care dramaturgul dezvăluie complet şi abrupt spiritul slav, unde extremele fac casă bună. Într-o succesiune rapidă se trece de la ură la iubire, de la prietenie la duşmănie, de la înţelegere la ceartă. Este vorba despre o montare foarte apreciată de public şi critică. 

 

  • O lume pe dos – trei texte scurte de Terrence Mc Nally, A.R. Gurney şi Cristopher Durang, regia: Iarina Demian

Sâmbătă, 25 februarie, ora 19.00


După „Biloxi Blues” (piesa celebrului Neil Simon, jucată cu mare succes la Teatrul de Comedie, în turnee prin ţară şi în prezent la Palatul Naţional al Copiilor) regizoarea Iarina Demian a revenit la dramaturgia americană contemporană, reunind într-o singură montare trei piese scurte ale unor autori consacraţi şi răsplătiţi cu prestigioasele premii americane Obie, Tony, Emmy etc.

 

Distribuţia  îi cuprinde pe: Tudor Chirilă, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Petre Moraru, Andrei Runcanu.

În acest spectacol iubitorii de teatru şi fanii îndrăgitului actor şi cântăreţ se întâlnesc cu Tudor Chirilă în trei ipostaze diferite. Vă provocăm la un spectacol inedit, la care veţi râde şi veţi plânge în acelaşi timp şi unde vă veţi confrunta cu personaje surprinzătoare…

 

  • TRIBAM TRIBUM – Spectacol pentru copii şi părinţi

Duminică 26 februarie, ora 11.00


Compania de Evenimente Zurli vă invită la cel mai vesel spectacol pentru copii şi adulţi. O poveste magică pe înţelesul copiilor şi pe gustul părinţilor: simpatică, veselă, educativă şi interactivă. Vom transforma o oră din viata noastră în cea mai interesantă aventură. Zdrăngănel, Clopoţel, Truli, Fetiţa Zurli, Mirela şi Prezentatoarea sunt cele şapte personaje de care copiii se vor îndrăgosti pentru totdeauna!

Biletele se găsesc la sediul Zurli (strada Vişinilor nr. 4) . Preţul unui bilet este de: 20 lei pentru copii şi 25 lei pentru adulţi.


  • Cabina artistelor de Arnost Goldflam, regia: Alexandru Mâzgăreanu

Duminică 26 februarie, ora 19.00


Cu: Coca Bloos, Roxana Ivanciu, Ioana Anastasia Anton, Alexandra Fasolă

O cabina mică – patru măsuțe, câteva scaune și un dulap plin de vise – e  locul unde se clădesc destinele a patru actrițe, locul unde se confesează, unde se ascultă, unde visele iau viaţă, unde se suferă,  unde se descătuşează conflicte, dar se leagă și prietenii, locul unde actriţele se pregătesc pentru a intra în scenă – Cabina Artistelor.

 

 

Biletele pentru spectacolele noastre pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi pot fi rezervate online pe www.arcub.ro . Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.