ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită sâmbătă 25 februarie, de la ora 19.00, la o nouă reprezentaţie a spectacolului O lume pe dos în regia Iarinei Demian.

 

Protogoniştii sunt:Tudor Chirilă, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Petre Moraru, Andrei Runcanu.

 

După „Biloxi Blues” (piesa celebrului Neil Simon, jucată cu mare succes la Teatrul de Comedie, în turnee prin ţară şi în prezent la Palatul Naţional al Copiilor) regizoarea Iarina Demian a revenit la dramaturgia americană contemporană, reunind într-o singură montare trei piese scurte ale unor autori consacraţi şi răsplătiţi cu prestigioasele premii americane Obie, Tony, Emmy etc.

Preludiu şi Liebestod – de Terrence Mc Nally, Problema – de A.R. Gurney şi Naomi în camera de zi – de Cristopher Durang sunt cele trei farse tragice care alcătuiesc “Lumea pe dos” în care Tudor Chirilă trece cu dezinvoltură de la o partitură la alta.

 

“M-am gândit că spectatorii nu trebuie subestimaţi şi nici încurajaţi să vină într-o sală de teatru doar ca să se relaxeze într-un fotoliu şi să descifreze din prima clipă o propunere dintre cele mai facile. Adevărata relaxare este aceea de privitor activ şi inteligent, care, în cele din urmă, decodifică mesajul spectacolului. “                           

Iarina Demian

 

„Fără cuvinte mari, textele spectacolului nostru conţin adevărul lumii moderne.” 

Tudor Chirilă

Vă provocăm aşadar la un spectacol inedit, la care veţi râde şi veţi plânge în acelaşi timp şi unde vă veţi confrunta cu personaje surprinzătoare…

 

Durata spectacolului: 1 oră şi 45 de minute (cu pauză). Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie).

 

Detalii pe www.facebook.com/ArCuB