Cele două expoziții vernisate weekendul trecut cu ocazia 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧𝐞 pot fi vizitate și în perioada următoare la ARCUB – Hanul Gabroveni. Acestea sunt deschise până pe 30 ianuarie, zilnic între orele 12.00-20.00. Excepție face ziua de 24 ianuarie.

Expoziția „Imagini. Amintiri” în cadrul proiectului „În Bucureștiul iubit”

ARCUB – Sala Coloanelor | Perioada: 14-30 ianuarie 2022

Un proiect Galeria Ivan


În continuarea proiectului „În Bucureștiul iubit” prezentat la Atelierele Malmaison sub umbrela Programului „Bucureşti – Oraş deschis” 2021, Galeria Ivan a participat la Zilele Culturii Urbane la ARCUB cu expoziţia „Imagini amintiri”.

Parte din proiectul expoziţional „În Bucureştiul iubit”, expoziţia de la ARCUB „Imagini. Amintiri” aduce în prim plan lucrările artistei Florina Coulin despre orașul București. Expoziţia „Imagini. Amintiri” a fost vernisată vineri, 14 ianuarie și poate fi vizitată până la finalul lunii în sălile de la primul etaj al ARCUB Gabroveni. Expoziția „𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐢. 𝐀𝐦𝐢𝐧𝐭𝐢𝐫𝐢”, a artistei Florina Coulin prezintă, în Sala Coloanelor, o serie de litografii ale artistei, expuse pentru prima dată într-un solo show, alături de o selecţie de picturi şi desene ilustrând vise, însemnări de jurnal, evenimente şi reflecţii personale ale artistei.

___________________________________________________________________________________

Expoziția „Open Practice Society”

ARCUB – Sala Cafenea, Sala Boltilor | Perioada: 15-30 ianuarie 2022

Un proiect Asociația Qolony – Colonia pentru Artă și Știință

Proiectul inițiat de Asociația Qolony – Colonia pentru Artă și Știință a fost unul dintre titlurile câștigătoare ale Programului „București – Oraș deschis” 2021 și este expus la ARCUB în perioada 15-30 ianuarie 2022.

Un proiect de mentorat artistic adresat tinerilor din București, Open Practice Society prezintă expoziţia de grup formată din lucrări de artă contemporană create de tineri artişti, cu vârstele cuprinse între 16 și 20 de ani, selectaţi în urma unui apel deschis cu tema „Liber să provoci”.

Expoziția prezintă lucrări de artă contemporană create de tineri artişti selectaţi în urma unui apel deschis cu tema „Liber să provoci” în cadrul programului de mentorat artistic demarat de Asociația Qolony – Colonia pentru Artă și Știință.