Mai sunt două săptămâni în care vă puteţi bucura de piese de teatru, muzică sau expoziţii de artă urbană – organizate în cadrul evenimentului Bucureşti-Cartier de vară, în parcurile Bazilescu, Sebastian şi Titanii.

Dimineaţa, de la ora 10.00 îi aşteptăm în special pe cei mici, cărora le-am pregătit ca de obicei, poveşti şi întâmplări hazlii, iar seara, de la ora 20.00 publicul este aşteptat la piesele de teatru jucate în aer liber.

 

Bucureşti-Cartier de vară este un eveniment cultural iniţiat de Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, Direcţia pentru Cultură şi Centrul de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, în parteneriat cu Primăriile Sectoarelor 1, 2, 3 şi 5, de vineri până duminică, cu câte două spectacole pe zi.

 

Cine se scoală de dimineaţă îl întâlneşte pe Motanul Încălţat, vineri şi duminică în parcurile Sebastian şi Titanii, iar pe Păcală, sâmbătă în Bazilescu. Ambele piese vor fi jucate de trupa teatrului Ţăndărică.
„Pantera Roz se întoarce”, de la Constantin Tănase, va avea loc sâmbătă în parcul Sebastian. Spiriduşii poveştilor prezintă piesa „Te-am păcălit”, vineri în parcul Titanii.
Opera comică se pregăteşte pentru „Balul Isprăvnicesei”
, vineri în parcul Bazilescu şi sâmbătă în Titanii, iar duminică, în Sebastian va juca „Domnul Conopidă”. 
Tot duminică, în parcul Bazilescu, are loc un „Rendez-vous la Union”, spectacol bazat pe momente de teatru şi step, cât şi un recital al sopranei Anca Pârlog.

În cea de-a doua parte a zilei vă aşteptăm din nou în parc, la spectacolele de seară. Vineri în Sebastian şi sâmbătă în Bazilescu, Teatrul Odeon prezintă o adaptare după piesele lui Vasile Alecsandri.
Vineri în parcul Titanii, Teatrul de Comedie organizează „Întâlniri” iar sâmbătă în parcul Sebastian şi duminică în Bazilescu, aceeaşi trupă a pregătit un Comic Magic Show.
Teatrul Mic se uită „Pe gaura cheii”, vineri în parcul Bazilescu şi duminică în Titanii.

Săptămâna o vom încheia printr-un „Week-end în Paradis”, alături de Teatrul Evreiesc, sâmbătă în parcul Titanii şi duminică în parcul Sebastian.

 

Partenerii media ai evenimentului sunt: 24 FUN, comunicatedepresa.ro, port.ro.