Olafur Arnalds concerteaza pe 21 Noiembrie 2013 la sala ArCuB din Bucuresti, in turneul de promovare al celui mai recent album al sau, intitulat For Now I Am Winter. Cu mai putin de o luna inainte de eveniment, mai sunt disponibile doar cateva zeci de bilete din fiecare categorie!

 

Biletele ramase la concertul lui Olafur Arnalds, cu doua categorii de preturi (90 lei si 120 lei), sunt disponibile in reteaua Eventim – online accesand linkul http://bit.ly/127g4ij si in magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Biletele se pot comanda si telefonic la nr. 1951. Un numar foarte limitat de bilete poate fi achizitionat si de la casa de bilete a salii ArCuB din Str. Batiste nr. 14. Casa de bilete ArCuB este deschisa Marţi si Joi intre orele 12:00 si 20:00, si Miercuri si Vineri intre orele 10:00 si 18:00.


Compozitorul, multi-instrumentalistul si producatorul islandez Olafur Arnalds si-a construit o audienta internationala si a devenit cunoscut pentru compozitiile sale care imbina muzica clasica, indie-pop, ambientala si electronica intr-un limbaj muzical unic. Anul acesta artistul si-a lansat cel mai recent album, intitulat For Now I Am Winter, intr-un parteneriat in premiera cu casa de discuri Mercury Classics, divizie a Universal Music. Acest album extinde explorarile muzicale anterioare ale artistului prin includerea pentru prima data in compozitiile sale a unei orchestre filarmonice si a unui solist vocal (care interpreteaza patru dintre piesele albumului).

Olafur Arnalds sustine in aceasta toamna un amplu turneu in Europa, Asia si Statele Unite. Concertul din Romania face parte din ultima serie a turneului european din 2013 si promite a fi un eveniment cu totul special: pe scena de la ArCuB, in afara de Olafur Arnalds, vor mai evolua violonistul Viktor Orri Arnason si violoncelistul Hallgrimur Jonas Jensson, dar si solistul vocal Arnor Dan. Astfel, sunetul si atmosfera inconfundabila atat ale pieselor mai vechi cat si ale celor de pe ultimul album, For Now I am Winter, vor fi recreate fidel in concertul de la Bucuresti. In plus, 6 fani norocosi vor avea ocazia sa il cunoasca personal pe artist in seara concertului, in cadrul unei sesiuni meet&greet.

 

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Radio Romania Muzical si sustinut de Forbes, Hotnews, librariile Carturesti, Mixtopia, Grand Hotel Continental si Infomusic.ro.

 

InterArtist:

Website oficial: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Olafur Arnalds:

Videoclip Olafur Arnalds – Only The Winds: http://y2u.be/LNwBAPfshKI

Link iTunes album Olafur Arnalds – For Now I Am Winter: http://bit.ly/11zyqfR