Săptămâna trecută a avut loc deschiderea sezonului de spectacole estivale din cadrul evenimentului Bucureşti-Cartier de Vară, iniţiat de Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, Direcţia pentru Cultură şi Centrul de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, în parteneriat cu Primăriile Sectoarelor 1, 2, 3 şi 5.

 

Timp de aproape două luni, la fiecare sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 20.00, va avea loc o serie de spectacole şi concerte, în câteva parcuri din capitală.

 

Week-end-ul acesta vă aşteptăm cu noi piese de teatru şi recitaluri, cât şi cu poveştile îndrăgite de copii, pe care vă invităm să le descoperiţi în aer liber, într-unul dintre cele trei parcuri: Bazilescu, Titanii sau Sebastian.

 

Dimineaţa, de la ora 10.00, îi aşteaptăm în parc pe cei mici, alături de părinţi sau bunici, cu multe surprize plăcute:

 

Opera comică pentru copii va prezenta comedia muzicală Mirandolina (vineri în parcul Bazilescu, sîmbătă în parcul Sebastian şi duminică în parcul Titanii), trupa Teatrului Ţăndărică le-a pregătit copiilor o întâlnire cu Motanul încălţat (sâmbătă în parcul Bazilescu) iar Teatrul Constantin Tănase le va povesti despre Întoarcerea Panterei Roz (sâmbătă în parcul Titanii). Spiriduşii poveştilor vor veni să îi păcălească pe copii, vineri, în parcul Titanii, în timp ce în parcul Sebastian, Şcoala de artă va susţine un recital de folclor. Studenţii de la U.N.A.T.C. vor juca în spectacolul Clovnii, duminică în parcul Sebastian.

 

Adulţii vor avea şi ei parte de momente teatrale deosebite, desfăşurate seara, începând cu ora 20.00:

Vineri în parcul Sebastian, trupa Teatrului C. Tănase a pregătit „D’ale Bucureştilor” iar Teatrul Bulandra va juca piesa „A douăsprezecea noapte” (vineri în parcul Bazilescu, sâmbătă în parcul Titanii şi duminică în parcul Sebastian). Publicul se poate lăsa antrenat de Ritmurile trupei Teatrului Nottara (vineri în parcul Titanii, sâmbătă în parcul Sebastian şi duminică în parcul Bazilescu). Studenţii de la U.N.A.T.C. ne vor delecta cu spectacolul „D’ale carnavalului”, sâmbătă în parcul Bazilescu şi duminică în parcul Titanii.

 

 

Vă aşteptăm şi la acest sfârşit de săptămînă, în parc!

 

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul nostru www.arcub.ro.

 

Partenerii media ai evenimentului sunt: 24 FUN, comunicatedepresa.ro, port.ro.