Fie că sunteţi plini de energie şi veniţi în parc să vă învioraţi cu un concert de muzică folclorică, fie că doriţi să leneviţi într-o seară răcoroasă, delectându-vă cu o piesă de teatru în aer liber sau pur şi simplu v-au adus copiii să vedeţi împreună spectacolul cu păpuşi, veţi găsi cu siguranţă, la Bucureşti – Cartier de vară, exact ceea ce  vă doriţi.

 

Şi la acest sfârşit de săptămână vă aşteptăm la Bucureşti – Cartier de vară, eveniment cultural iniţiat de Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, Direcţia pentru Cultură şi Centrul de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, în parteneriat cu Primăriile Sectoarelor 1, 2, 3 şi 5, de vineri până duminică, cu câte două spectacole pe zi, în trei din parcurile capitalei.

 

Dimineţile încep cu spectacole pentru copii, de la ora 10,00:

Trupa de teatru Zurli aduce ”Ursul păcălit de vulpe”, vineri în parcul Bazilescu, în timp ce compania de teatru de animaţie Pur Anima va susţine în parcul Titanii, spectacolul „Bucureşti, mahala de suflet”, ce prezintă muzică şi poezie din perioada interbelică, precum şi teatru de păpuşi.

Teatrul Excelsior va juca „Vacanţa veselă” vineri în parcul Sebastian, sâmbătă în parcul Bazilescu şi duminică în parcul Titanii.

Sâmbătă în parcul Sebastian şi duminică în Bazilescu, studenţii de la U.N.A.T.C. vor juca „Clovnii”. Iar trupa Fluturaşii va fi prezentă sâmbătă în parcul Titanii şi duminică în Sebastian, cu spectacolul interactiv „Cum a fost?”.

 

Pentru publicul larg am pregătit trei spectacole de seară, de la ora 20.00:

Trupa teatrului Nottara va juca „Romanţioşii”, o piesă de Edmond Rostand, vineri în parcul Titanii, sâmbătă în Sebastian şi duminică în parcul Bazilescu.

„Gardienii se întorc” este un spectacol de teatru de stradă adus de Teatrul Masca şi va avea loc vineri în parcul Bazilescu, sâmbătă în Titanii şi duminică în Sebastian.

Al treilea este un spectacol de muzică folclorică, prezentat de ansamblurile Doina Oltului – Slatina şi Doina Bărăganului – Slobozia. El va avea loc vineri în parcul Sebastian, sâmbătă în parcul Bazilescu şi duminică în Titanii.

 

Vă aşteptăm în parc cu teatru şi cântec!

 

Partenerii media ai evenimentului sunt: 24 FUN, comunicatedepresa.ro, port.ro.