Ziua Internațională a Copilului a fost celebrată de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București în parteneriat cu AKKA Show între 1-3 iunie printr-un eveniment foarte special: târgul de carte pentru copii, Noi, cei mici. Desfășurat în foaierul ARCUB din strada Batiște nr. 14, târgul s-a dovedit a fi un real succes printre micuții iubitori de carte. 


Timp de trei zile, foaierul sălii ARCUB a fost animat de prezențele jucăușe ale copiilor, care s-au arătat foarte interesați de evenimentele pregătite special pentru ei. Pe toată durata târgului, cei mici s-au delectat cu programe muzicale, spectacole de teatru și spectacole lectură, ateliere de creație antrenante și numeroase activități distractive. Sponsorii – Siveco, Alka și Mega Image și editurile prezente – Humanitas, Litera, Corint, Aramis, Curtea Veche, Editura Didactică și Pedagogică, Grafoart au transformat evenimentul într-o adevărată aniversare, cei mici bucurându-se de multe cadouri: fructe, dulciuri, cărți și baloane. 


Evenimentul s-a bucurat de apreciere atât din partea celor mici, dar și din partea părinților prezenți, care au fost încântați să petreacă aniversarea Zilei Copilului într-un mod unic, educativ și distractiv. În cele trei zile, târgul de carte a adunat peste 450 de participanți.