Proiect inițiat de ARCEN și sprijinit de Primăria Capitalei

PROGRAM


29 mai – 17 octombrie 2021 | 7 zone pietonale din centrul Bucureștiului

Până în octombrie, în centrul Bucureștiului, străzile vor fi deschise pentru pietoni și închise pentru mașini, pe durata weekend-urilor, de la Grădina Kiseleff la Dâmbovița și de la Grădina Icoanei la Grădina Cișmigiu. Proiectul “Străzi Deschise”, de instituire a unor zone pietonale cu caracter temporar, inițiat de ARCEN, în colaborare cu BAZA, implementat de Primăria Capitalei și reprezintă un pas curajos spre tranziția către un oraș al oamenilor. Proiectul cuprinde 7 zone pietonale34 de străzi și 11,66 km de străzi care devin pietonale în fiecare sâmbătă și duminică, între 11.00 – 22.00. 

În perioada următoare, proiectul Străzi Deschise va include și o serie de momente artistice susținute de instituții culturale din BucureștiARCUB va prezenta în acest context o serie de evenimente participative pentru comunitate și spectacole de dans contemporan. Programul evenimentelor va fi anunțat în curând. 

ARCUB participă la evenimentul ”Străzi deschise” începând cu data de 21 august, cu o serie de evenimente participative și spectacole de dans contemporan, care au loc pe Calea Victoriei și zonele adiacente.

Programul evenimentelor se găsește aici.

Foto: ARCEN