IMPORTANT: Vă informăm că, din motive obiective, spectacolul programat în data de 16 aprilie, ora 11:00, la Sala Mare ARCUB, se anulează. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

În luna aprilie, ARCUB a lansat Stagiunea Artelor Performative, un proiect care include spectacole de teatru și dans ale teatrelor sau companiilor independente din București, dar și spectacole pentru copii.

ARCUB îi invită pe elevii bucureşteni să înceapă vacanţa de primăvară cu spectacolul muzical „Păhărelul cu nectar” de sâmbătă, 16 aprilie, ora 11.00, la Sala Mare ARCUB din strada Lipscani 84-90. Spectacolul recomandat copiilor cu vârste peste 6 ani este prezentat de Rotari Entertainment şi Red Nose Society în cadrul Stagiunii Artelor Performative de la ARCUB.

Fantezia muzicală pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, „Păhărelul cu nectar” este o punere în scenă a piesei de teatru poetic semnată de teologul şi scriitorul Bartolomeu (Valeriu) Anania, regizată de Ştefan Ruxandra. Spectacolul are un pronunţat caracter educativ şi moral în care personaje ca din desene animate prind viaţă şi îi invaţă pe cei mici despre generozitate, corectitudine şi hărnicie.

„Acest univers de poveste pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, reuşeşte să binedispună cu replicile pline de haz, să surprindă cu jocul scenic exploziv, să încânte cu ritmurile melodice special concepute. «Păhărelul cu Nectar» nu este doar un spectacol pentru copii, este un spectacol memorabil ce îi va încânta şi pe cei mici şi pe cei mai mari, este un spectacol inedit pentru întreaga familie.” – Active News

Din distribuție fac parte actorii Alexandra Giurcă, Alexandra Penciu, Doina Antohi, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda. Muzica este compusă de Eugen-Dan Drăgoi, iar videoproiecțiile sunt semnate de Cartea cu Arici

Spectacolul „Păhărelul cu nectar” se joacă sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11.00 la ARCUB Gabroveni – Sala Mare.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe arcub.ro, bilet.ro și de la casa de bilete ARCUB.

Preţuri bilete:

Cat.I – 35 de lei;

Cat.II – 25 lei cat.II.

16 aprilie 2022 | ora 11.00  – Păhărelul cu nectar – spectacol pentru copii

Producător: Rotari Entertainment și Red Nose Society

De: Bartolomeu (Valeriu) Anania

Regia: Ştefan Ruxandra

Cu: Alexandra Giurcă, Alexandra Penciu, Doina Antohi, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda

Videoproiecţii: Cartea cu Arici

Despre Stagiunea Artelor Performative

Stagiunea Artelor Performative prezintă la ARCUB spectacole din repertoriul teatrelor independente din Bucureşti cu scopul de a stimula activitatea operatorilor culturali din oraş în contextul pandemic. Din programul stagiunii fac parte producţii premiate, comedii, spectacole de teatru şi dans, premiere, creaţii colective şi teatru pentru copii. Stagiunea Artelor Performative este o iniţiativă a Primăriei Capitalei, prin ARCUB.

Stagiune Plăcută de Radio Guerrilla

Parteneri media: Agerpres, Spotmedia.ro, Societatea de Transport București.