Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – ArCuB vă invită la teatru! Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 19.00, are loc piesa Comedie pe întuneric, iar duminică, 6 noiembrie, de la aceeaşi oră, Marfă vie.

  • Comedie pe întuneric, de Peter Shaffer, regia Cristian Dumitru 

Sâmbătă, 5 noiembrie. ora 19.00

Piesa este o savuroasă comedie de situaţie, care ne reaminteşte cu originalitate că suntem supuşi neprevăzutului. O simplă pană de curent generează un lanţ de surprize, ce amplifică umorul englezesc, conturând o farsă modernă.

Cu: Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comănici, Tiberiu Păun, Vlad Jipa,     Viorica Bantaş şi Cristina Florea.

  • Marfă vie, după A.P. Cehov, regia Dragoş Câmpan

Duminică, 6 noiembrie, ora 19.00

O montare incitantă, cu răsturnări spectaculoase de situaţie, cu partituri tragi-comice susţinute firesc de actori talentaţi. Natura umană, în ipostazele surprinse de Cehov, dezvăluie profunzimi contradictorii.

          Cu: Ana Covalciuc,Tudor Smoleanu, Florin Busuioc

Figuraţie:Casandra Topoloveanu, Cristina Giurgea

  • Două poveşti de amor, un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul şi Cerere în căsătorie, regia Mircea Cornişteanu 

Marţi, 15 noiembrie, ora 19.30

Reputatul critic de teatru, Ileana Lucaciu spune despre această montare: “Cheia succesului acestui spectacol o deţin fireşte actorii, remarcabili în cele două ipostaze propuse de regie. Două poveşti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural faţă de Cehov (…).”

Cu: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş, Ion Arcudeanu.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi pot fi rezervate online pe www.arcub.ro .

Casa de Bilete este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00-16.00 şi cu două ore înainte de fiecare reprezentaţie.

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.