Cântăreaţa britanică Sophie Ellis-Bextor soseşte la Bucureşti în data de 31 decembrie pentru a susţine un recital în cadrul evenimentului Revelion 2008 organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale.

Sophie Ellis-Bextor este una dintre vocile de referinţă ale britpop-ului actual. În muzica sa se amestecă ritmuri pop, disco şi influenţe ale muzicii electronice din anii ‘80.

Artista şi-a început cariera în 1997 ca solistă într-o trupă indie numită The Audience. În 2001 Sophie îşi lansează primul album solo Read My Lips. De pe acest album face parte şi Murder on the dancefloor, unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, care în anul 2002 a fost declarată cea mai ascultată piesă în Europa. Apoi a urmat albumul Shoot from the Hip iar în 2007 apare ultimul ei album, Trip the Light Fantastic pe care Sophie îl prezintă ca pe „o invitaţie la dans”. Piesele sale precum Take me home, Get over you, Catch you, Music gets the best of me au ajuns în timp record în topurile britanice şi europene, aducându-i artistei numeroase discuri de platină şi aprecierea publicului.

Vino în 31 decembrie în Piaţa Constituţiei să cânţi împreună cu ea!

În deschiderea spectacolului îi vei auzi pe: Mandinga, BIU, Analia Selis, Pepe, Voltaj, Iris, Vama şi Timpuri Noi.