Hiturile disco ale anilor 80’, 90’ și 2000 care au făcut istorie în interpretarea artiștilor români și străini, efecte speciale și un show grandios de artificii

În noaptea dintre ani, 11 artiști și trupe locale și internaționale de pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever” au adunat, în Piața Constituției și pe arterele adiacentepeste 90.000 de bucureșteni și turiști, care au sărbătorit trecerea dintre ani pe ritmuri disco și cu focuri de artificii. Primăria Capitalei prin ARCUB mulțumește tuturor celor prezenți în număr atât de mare la evenimentul din Piața Constituției.

Tematica celui mai mare concert în aer liber de Revelion a fost o ocazie de a asculta live refrenele melodiilor care au făcut istorie pe scenele din România și din străinătate în anii ’80-’90 și începutul anilor 2000. Zeci de mii de spectatori au venit la „Revelion 2020. Disco Night Fever” să vadă, pe scena din Piața Constituției, reunirea unora dintre cele mai îndrăgite formații dance din anii ’90 și 2000.

Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la București a fost concertul O-Zone. Cei trei artiști din Republica Moldova s-au reunit special la București pentru grandioasa petrecerea dintre ani. Mulțimea din Piața Constituției a cântat și a dansat pe ritmurile atât de cunoscute ale pieselor „Dragostea din tei”, „De ce plâng chitarele”, dar și altele, care i-au propulsat rapid în topuri pe cei trei interpreți de la O-Zone.

În ciuda temperaturii scăzute de afară, cei prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever” au dansat, au scandat și au cântat în cor cu artistul german Haddaway, deținător al unor discuri de platină și de aur. Solistul Snap! din perioada de glorie a trupei germane, rapperul american Turbo B. a electrizat atmosfera cu ritmurile eurodance ce au spart topurile mondiale în anii ’90.

Printre cele mai așteptate prezențe la „Revelion 2020. Disco Night Fever” a fost și cea a formației Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă. Fabrice Morvan a urcat pe scena de la București alături de John Davis, iar mișcările de dans, ritmurile arhicunoscute și energia debordantă a celor doi artiști germani au electrizat atmosfera din Piata Constituției.

O altă prezență din line-up-ul Revelion 2020 care a stârnit multe amintiri printre spectatori a fost trupa recent reunită André. Costumele spectaculoase, coregrafia dinamică și vocile neschimbate ale Andreei Bălan și Andreei Antonescu au amintit celor din Piață de magia anilor ’90 în muzica dance autohtonă.

Nelipsiți din playlisturile discotecilor din România, artiștii de la 3rei Sud Est au combinat, spre deliciul publicului, single-urile nou lansate în 2019 cu hituri de acum 30 de ani. Buna dispoziție în Piața Constituției a fost asigurată de îndrăgitul artist Horia Brenciu (Horia Brenciu & HB Orchestra), iar baladele trupei Holograf și ritmurile energice ale melodiilor trupei Vunk, două dintre cele mai longevive și de succes trupe din România, au transformat seara de Revelion într-una memorabilă.

Atmosfera spectaculoasă de la Revelionul din Piața Constituției a fost susținută și de piesele și vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu (în concertul Cristi Minculescu, Valter & Boro), dar și de ritmurile și versurile romantice de neuitat ale melodiilor lui Ovidiu Komornyik (din concertul Ovidiu Komornyik & OK Band).

La miezul nopții, bucureștenii prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever” au întâmpinat Noul An cu un spectacol impresionant de artificii care a luminat cerul Capitalei timp de 15 minute.