Concertele Stagiunii Estivale Muzicale găzduite de chioşcul din Cişmigiu adună de opt ani încoace, la fiecare sfârşit de săptămână un număr mare de iubitori ai muzicii (peste 150 de persoane sunt prezente la fiecare concert). Uneori se dansează, câteodată se fredonează şi de fiecare dată se aplaudă. Cum publicul s-a obişnuit deja cu prezenţa muzicii în parc, vom continua şi în această vară tradiţia din Grădina Cişmigiu. 

 

 

Programul va include şi anul acesta grupuri şi formaţii deja cunoscute de bucureşteni.

 

 

Sâmbătă, 5 septembrie, formaţia Nataly Group  va urca în foişor de la ora 11.00, iar duminică la aceeaşi oră îi vom putea asculta pe muzicienii de la Trompeten show . Următoarea sâmbătă, pe 12 septembrie, tot de dimineaţă, va începe un program susţinut de Clasic band. Ziua următoare, pe 13 septembrie, la ora 11.00, ne vom întălni cu formaţia Polyphonic Show. În data de 19 septembrie va evolua de la ora 13.30 Trompeten show, iar a doua zi, în 20 septembrie, formaţia La Musica ne vor încânta începând de la ora 11.00. Sâmbătă, 26 septembrie, formaţia BQB va umple liniştitul parc cu armonii încântătoare, iar duminică, pe 27 septembrie Clasic band  vor încheia concertele din această stagiune cu obişnuitele acorduri pline de farmec.

 

Vă invităm cu drag să fiţi părtaşi cu noi la clipele de relaxare şi încântare din vara aceasta, în inima Bucureştiului , în bătrânul parc Cişmigiu.