Ambasada Republicii Coreea la Bucureşti şi Centrul Cultural Coreean din Budapesta, în parteneriat cu Asociaţia Interculturală Româno-Coreeană (AIRC) vă invită la un eveniment de excepţie.

 

Luni, 18 noiembrie 2013, ora 18.00, la Sala ArCuB va avea loc spectacolul „Ritmul eleganţei”, un spectacol de dans tradiţional coreean susţinut de trupa NEOUL.

 

Neoul, în coreeană, înseamnă „val mare într-un ocean”.

Neoul este o trupă de dans ale cărei reprezentante sunt animate de dorinţa de provocare, dar şi de realizare a ceea ce şi-au propus.

Cele patru dansatoare sunt studente şi absolvente ale Facultăţii de Arte tradiţionale coreene din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Coreea de Sud. În dorinţa de a arăta valoarea şi profunzimea artei coreene, ele susţin voluntar spectacole de dans. Trupa Neoul îşi doreşte să promoveze artele tradiţionale coreene la nivel mondial pentru ca acestea să fie mai bine cunoscute şi apreciate.

 

În deschiderea spectacolului, trupa H.A.C.K. din Craiova va prezenta un moment de dans k-pop.

 

Spectacolul „Ritmul eleganţei” este oferit gratuit de către organizatori tuturor celor care iubesc şi apreciază arta şi cultura coreeană.

Intrarea este liberă.