Spectacol interactiv pentru copii și laboratoare de creație inedite

ARCUB împreună cu AKKA Show continuă seria de evenimente de weekend dedicate celor mici oferindu-le bucuria atelierelor de creație și surpriza spectacolelor interactive. Pe 2 și 3 mai, între orele 11:00-13:00, copiii pot petrece un weekend plin de distracție și amuzament în incinta foaierului ARCUB din strada Batiște nr. 14.

 

Sâmbătă, 2 mai, micuții vor păși într-un tărâm de poveste prin vizionarea spectacolul interactiv Rapunzel, prințesa furată, o reinterpretare a basmului german scris de frații Grimm. Copiii vor afla mai multe despre poveste prin intermediul laboratorului de creație Lumea lui Rapunzel în cadrul căruia o pot ajuta pe Rapunzel să-și lase părul jos pe turn, învățând cum să împletească cosița fermecată.

 

Duminică, 3 mai, gașca de pitici va avea parte de un atelier de creație inedit, participanții fiind provocați să realizeze cele mai originale rame foto și să-și pună Copilăria în ramă. Astfel, reflectoarele se vor muta pe prichindei, aceștia fiind fotografiați în Photo Corner, un mini studio foto în care elementele decorative și acesoriile vor reconstrui imaginea poveștilor copilăriei. Fotografiile vor fi printate pe loc și vor fi atașate ramelor foto realizate în cadrul laboratorului de creație.

 

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.

Accesul la eveniment este gratuit.

 

EVENT FACEBOOK