Întâlnire cu Zâna Norilor și Elefănțelul cel curios la ARCUB

Weekendurile copiilor sunt mai distractive cu evenimentele organizate de ARCUB împreună cu AKKA Show în incinta foaierului ARCUB (str. Batiște nr. 14). Pe 25 și 26 aprilie, între orele 11:00-13:00, micuții se pot bucura de spectacole interactive și ateliere vesele care le vor dezvolta abilitățile creative.

Sâmbăta, 25 aprilie, va fi o zi a emoțiilor în cadrul căreia copiii se vor întâlni cu Zâna Norilor, într-un atelier despre nori-emoții susținut de Andreea Mihaela Stan, autorul acestui concept. Workshop-ul despre înțelegerea emoțiilor include povești, proiecții, muzică, precum și vizionarea unui scurt-metraj artistic despre Norii Sentimente și Emoții.  Micii învățăcei vor afla cum să conștientizeze mai bine sentimentele și stările prin care trec, cum să le recunoască și să le denumească. În plus, în cadrul laboratorului de creație, micuții vor învăța cum să construiască norii din diferite materiale, în acest fel aflându-le poveștile interesante.

Distracția continuă duminică, între orele 11:00-13:00, cu Elefănțelul cel curios, un altfel de spectacol în cadrul căruia muzica live se îmbină perfect cu umbrele și interactivitatea. Copiii vor fi martorii unei povești din îndepărtata Africa despre un elefănțel și călătoria sa inițiatică. În continuarea spectacolului, laboratorul de creație le va oferi juniorilor o repriză de joacă în cadrul căreia vor învăța să construiască din diverse materiale animalele din jungla africană.

 

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.

Accesul la eveniment este gratuit.

 

EVENT FACEBOOK