Laborator de creație și divertisment pentru cei mici

Sărbătoarea Mărțișorului, care marchează prima zi a primăverii, va fi întâmpinată într-un mod inedit, cu joacă, creativitate și veselie duminică, 1 martie, de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Akka Show, împreună cu cei mici, începând cu ora 11.00, în foaierul Sălii ARCUB.

Laboratorul de creație Copacul cu Mărțișoare este conceput pentru a le oferi ocazia celor mici să învețe, să creeze și să dăruiască. Copiii sunt invitați să confecționeze mărțișoare și felicitări, special pregătite pentru a fi dăruite mămicilor și bunicilor, ca semn al sosirii primăverii.

 

Toți prichindeii care vor participa vor putea, de asemenea, să înțeleagă ce înseamnă procesul creativ colectiv, colaborând pentru a împodobi cu creațiile proprii copăcelul de butaforie ce îi așteaptă în foaierul luminos din Str. Batiște nr. 14.

 

Atelierul va fi condus de Zâna Mărțișor și Prințesa Primăverii, care au pregătit surprize speciale pentru cei mici și alături de care aceștia vor descoperi frumusețea activităților artistice, punându-și în evidență creativitatea.

 

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste între 3 și 8 ani.

 

Accesul la eveniment este gratuit.

 

EVENT FACEBOOK