BILETE ONLINE

Miercuri, 30 ianuarie 2019, de la ora 20.00, puteți asculta „Dawn”, primul album al grupului Dusty Ride, în Sala Mare de la ARCUB.

După o căutare a identității stilistice prin adâncirea în esența muzicii blues, Dusty Ride propune o viziune proprie a acestor sonorități, purtând publicul prin plantațiile de bumbac și țintind spre depășirea „standardelor” ce definesc acest stil. Această călătorie nu este deloc „prăfuită” de drumul parcurs, pentru a-i cita pe membrii grupului, ci una plasată la granița dintre blues și rock.

Grupul Dusty Ride a fost creat în urmă cu doi ani și este alcătuit din Mac Marian Aciobăniței – chitară, Adrian Chepa – bass, Daniel Croitoru – tobe, Alina Ciolcă – voce.

Materialul muzical din „Down” – care este și titlul uneia dintre piesele cuprinse pe album – cuprinde opt piese, dintre care șapte sunt compoziții originale, iar una, o mostră de „proto-blues”(field holler) tradițional a cappella, ce servește scopului general al albumului, și anume redescoperirea și reinterpretarea rădăcinilor muzicii blues. Muzica pieselor este scrisă colectiv, de toți cei patru membri, iar textele îi aparțin solistei Alina Ciolcă.

Pentru a vă face o impresie, puteți asculta câteva piese ale albumului, urmând link-urile de mai jos:

Red Line                   https://soundcloud.com/dusty-ride/red-line

Redemption              https://www.youtube.com/watch?v=QN_eTDS1zu4

Take it easy              https://www.youtube.com/watch?v=WoBD0_N48r8

Flowin’ Blues            https://soundcloud.com/dusty-ride/flowin-blues

Nasty                         https://soundcloud.com/dusty-ride/nasty

Prețul unui bilet este 35 lei și include un exemplar al noului album.