După numeroase concerte acustice, un prim turneu național și după primul său concert simfonic susținut în vara anului 2014 alături de Symphonic Pop Orchestra condusă de Andrei Tudor, Alexandra Ușurelu anunță data celui mai mare concert susținut de ea până acum.

 

Evenimentul ce va avea loc pe 9 ianuarie la sala ARCUB din București, de la ora 20.00, reprezintă un pas important în cariera Alexandrei Ușurelu, acesta fiind concertul de lansare a primului său album, “La capătul lumii”, album produs de Bobby Stoica.

 

Pregătirea marelui concert “La capătul lumii” presupune o importantă desfășurare de forțe, producția acestuia implicând o scenografie complexă, videoproiecții și videomapping, nouă instrumentiști, dar și invitați speciali care vor urca pe scenă alături de Alexandra.

 

\”Concertul de lansare a albumului \”La capătul lumii\” va avea loc într-o sală modernă, cu acustică impecabilă, foarte potrivită cu ceea ce am pregătit, sala ARCUB, pe care o vom decora ca \”La capătul lumii\”.

Pe lângă scenografie și videoproiecții, vom avea câțiva invitați deosebiți, care au pregătit momente speciale, iar pe scenă, în afara band-ului care este prezent la toate concertele mele, vor fi instrumentiști și instrumente care se aud mai rar într-un spectacol soft jazz, cum ar fi harpă, flugelhorn, vioară sau flaut. Vom cânta toate cele 13 cântece de pe album, dar și cântece care nu se regăsesc pe album, dar s-au cântat în concerte și publicul le așteaptă.\” declară Alexandra.

 

Biletele au fost puse în vanzare exclusiv pe www.eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/alexandra-usurelu-la-capatul-lumii-bucuresti-arcub-382064/event.html) și la Sala ARCUB în ziua evenimentului.

Articole recente