Miercuri, 18 martie, începând cu ora 19.00, Sala ARCUB se transformă din nou într-un spațiu de întâlnire al cinefililor, pentru cea de-a doua ediție a CineȘoc la ARCUB. Filmul lunii martie este Animal Kingdom (2010), în regia lui David Michôd, producție ce îi are în distribuție, printre alții, pe Guy Pearce, Joel Edgerton, Jacki Weaver și Ben Mendelsohn.

 

Filmul Animal Kingdom prezintă lumea interlopă a oraşului Melbourne, supranumit Împărăţia fiarelor, și relaţiile tot mai tensionate dintre infractorii periculoşi şi la fel de periculoşii poliţişti, care transformă orașul în Vestul Sălbatic. Producția a fost distinsă cu Marele Premiu al Juriului la Sundance 2010 și nominalizată la Oscar  şi Globurile de Aur în 2011.

 

CineȘoc este noul eveniment marca ARCUB, care transformă lunar sala de spectacole din Batiște 14 într-o sală de proiecție cinematografică. Programul urmărește să devină o alternativă la filmul de mall și, în același timp, o completare a ofertei existente deja în sălile independente din Centrul Bucureștiului.

 

Selecția nu ține cont de vârsta filmelor propuse, ci mai ales de calitatea lor, iar toate vor avea în comun caracterul provocator al subiectelor abordate.

 

Filmele sunt proiectate în versiune originală, cu subtitrare în română.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14). Preţul unui bilet este de 10 lei.

 

Vezi Trailer Animal Kingdom

EVENT FACEBOOK