BILETE ONLINE

VEZI VIDEO

După ce a cincea ediţe a Bucharest Jazz Festival a adunat peste 7.000 de fani ai jazzului în Piața George Enescu, în noiembrie și decembrie alți șase artiști de jazz de top vin la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București

Bucureștenilor le place jazzul, iar acest lucru s-a văzut între 19 și 25 septembrie, la Bucharest Jazz Festival, atât în cele cinci zile de concerte live din Piața George Enescu, cât şi în cele 7 zile de ateliere, conferințe, concerte și masterclass-uri despre jazz ce au avut loc la ARCUB – Hanul Gabroveni.

Primăria Municipiului București, prin ARCUB continuă seria evenimentelor de gen cu Jazz @ ARCUB, Artist in residence, în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017.

Noul program Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE invită muzicieni de jazz să curatorieze un sezon de concerte cu o temă propusă de ei înșiși. Programul își dorește să devină o pepinieră pentru noile direcții în jazz-ul românesc și european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România. Curatorul primei stagiuni a ARTIST IN RESIDENCE este pianistul & compozitorul de jazz Lucian Ban, iar tema propusă de acesta este: 21st Century Jazz  – de la tradiție la avangardă.

 

Programul Artist in Residence 2016

5 noiembrie: Cristian Soleanu & Double Quartet New Elements

BILETE ONLINE AFLĂ MAI MULTE

19 noiembrie: Amina Claudine Myers: SAMA ROU – Songs from My Soul

BILETE ONLINE

 

3 decembrie: Paolo Profeti Quintet

BILETE ONLINE

 

17 decembrie:   Mircea Tiberian & Toma Dumitriu Pale Dot

Lucian Ban – Mr. Joy: A Celebration of Paul Bley

BILETE ONLINE

 

Biletele, cu prețuri începând de la 35 de lei, sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro și la casa de bilete ARCUB din strada Lipscani nr. 84-90.

 

IMPORTANT

Concertele încep la ora anunțată și marcată vizibil pe bilet.

Nu este permis accesul publicului după începerea concertului.

În cazul întârzierii, biletele își pierd valabilitatea și nu pot fi schimbate pentru o dată ulterioară.

Pentru o bună desfășurare a concertelor vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe toată durata acestora.

Fotografiatul și filmatul în timpul spectacolelor sunt interzise.