Actori cu potențial ai tinerei generații – Ada Galeș, Flavia Giurgiu, Ilinca Manolache, Ioana Marchidan, Dana Marineci, Dumitru Georgescu, Denis Hanganu, Ciprian Nicula, Nicholas Cațianis vor face parte din distribuția unui nou spectacol sincretic, ce va avea premiera pe data de 29 mai 2016, la ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București. Spectacolul, care va fi o oglindă fidelă și democratică a întâlnirii între mai mulți artiști, va îmbina într-un mod unic dansul, muzica, arta plastică și video, teatrul și performance-ul.

 

Proiectul, aflat în desfășurare are ca sursă de inspirație Bucureștiul și își propune să suprindă spiritul orașului în care aproximativ două milioane de români lucrează și trăiesc, mai mult sau mai puțin pasager. De asemenea, prin acest proiect, regizorul Radu Alexandru Nica împreună cu actorii vor pune în evidență orașul prin contrastele violente, energia lui debordantă și agresivă ce se împletește perfect cu umorul său coroziv, cu frumusețea și candoarea lui surprinzatoare. Astfel, va rezulta un spectacol original, generat în timpul repetițiilor de echipa de producție, care va include creații poetice pe teme urbane și totodată se va baza pe un material vizual, produs de Andu Dumitrescu, cu mișcarea scenică semnată de Florin Fieroiu și cu muzica adusă de Vlaicu Golcea.

 

ARCUB mulțumește tuturor celor care au manifestat interes față de acest nou proiect și s-au prezentat la castingul desfășurat în perioada februarie-martie a acestui an.