Trupa Zero a fost înfiinţată în anul 2006. Membrii trupei sunt: Laur – voce, Papu – chitară, Vlad – bas, Alex – tobe. Fiecare dintre băieţi a cântat înainte în alte trupe, dar formula actuală s-a dovedit a fi cea mai de succes, probabil şi datorită prieteniei dintre ei. În timp ce lucrează la piesele pentru albumul de debut, trupa semnează cu Roton şi în octombrie 2007, apare primul single, „Come This Way”, o colaborare reuşită cu Marius Moga. Piesa ajunge şi în  finala naţională a Eurovision-ului din anul următor, formaţia devenind cunoscută. În ianuarie 2009, Zero începe colaborarea cu trio-ul Play and Win care produce hit-ul “Sunny Days”. Piesa ajunge în finala Eurovision unde ocupă locul 4 şi se bucură de difuzări record la radiouri în următoarele luni. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days” e lansat şi albumul de debut, cu acelaşi nume. În 2010, trupa participă iar la Eurovision cu „Lay Me Down”, iar în vară alături de Tudor (Fly Project) lansează „Balcani”. Totodată, trupa continuă să onoreze invitaţiile la petrecerile private unde susţine programe de cover-uri!

Trupă Zero, sâmbătă, 18 septembrie, ora 16.50


Se întâmpla pe undeva la începutul lui iunie 2003 când Deni, Cristi, Lucian şi Silviu, vechi prieteni, s-au hotărât să formeze o trupă. După mai bine de un an şi jumătate trupa urma să cânte în cunoscutul „Music Club”, reuşind să strângă un numeros public interesat de muzică de calitate şi de un act live veritabil.  Atitudinea amicală, umorul şi prestaţia scenică atrag în continuare simpatia celor care înţeleg fenomenul muzical şi se regăsesc în calitate. Dorinţa de a oferi un tribut artiştilor care i-au determinat să facă muzică, bucuria de a cânta şi magia relaţiei cu publicul au cristalizat un grup cu un sunet unitar şi atitudine profesionistă. De remarcat faptul că No.13 a cântat alături de Pink, acompaniind-o, Twin Dragons şi mulţi alţi artişti internaţionali.
Trupa 13 înseamnă: Deni, Silviu, Cristi-Americano şi Cristi-D’Artagnan.

Trupa 13, sâmbătă, 18 septembrie, 18.00


Trupa PhenomenOn este o trupă rock înfiinţată  la data de 9 mai 2007, formată din: Andrei – chitară solo, vocal, Cătălin – solist vocal, chitară armonie, Robert – bass,  Mihai  -tobe. Au cântat pe aceeaşi scenă cu trupe ca Phoenix, TM STEVENS (USA), STEVE SALLAS (USA), DELMAR BROWN (USA), G. MAN (USA), Compact, Viţa de Vie, Adi Manolovici, Timpuri Noi, Quartz, Bucovina, Experienced (Belgia), Zeroscape (Canada), Babylon Presion ( Franţa) etc. Trupa a avut numeroase concerte, în şcoli, în diverse cluburi din Bucureşti sau în ţară, în  Vama Veche, Vaslui, Alba Iulia, Mangalia, Bistriţa, Timişoara, Costineşti şi multe alte oraşe ale ţării. Au participat la Festivalul Callatis 2009, Youth Rock Fest –Costineşti 2009, Golden Stufstock 2009. În vara lui 2009 apare şi primul videoclip al trupei la piesa „Baga  riffu’ ”. În 2009 a fost trupa suport la „Ziua Chitarelor”, pentru marii chitarişti Guthrie Govan, Matthias Ia Eklund, Jose de Castro. Trupa a fost aleasă să reprezinte România în cadrul concursului Global Battle of the Bands 2009 finala de la Londra în 27 aprilie 2010.

Trupa PhenomenOn, sâmbătă, 18 septembrie, 19.10