ArCuB în parteneriat cu Teatrul “George Ciprian” din Buzău şi Asociaţia Culturală „Catharsis” prezintă vineri, 29 octombrie şi sâmbătă, 27 noiembrie spectacolul de teatru „Nişte fete”, la Sala ArCuB (str. Batişte nr.14), începând cu orele 19.00.


În distribuţie: Catrinel Dumitrescu, Irina Velcescu, Cristina Florea, Andreea Vasile, Diana Cavallioti şi Vlad Zamfirescu.


Regia: Cristian Juncu


Scenografia: Doru Badiu


Nişte fete de Neil LaBute este un spectacol despre dragoste şi trădare. Piesa de teatru prezintă povestea unui tânăr care îşi invită cinci foste iubite într-o cameră de hotel, ca să-şi lămurească trecutul şi pasiunea pentru ele. De ce? Pentru a se putea căsători cu sufletul împăcat. Întâlnirile cu pricina dezgroapă amintiri, şi scot la iveală nemulţumiri, discuţii, conflicte. Rezultatul este surprinzător, iar finalul neaşteptat.


Neil La Bute este un dramaturg american contemporan foarte apreciat care regizează şi filme, după scenarii proprii. Ultimul lui text, „Reasons to be Pretty”, se joacă pe Broadway, din martie 2009. Două piese ale sale: Bash. O trilogie contemporană şi Shape of Things (Forma lucrurilor) se joacă de cinci ani în Bucureşti, la Teatrul Act. Autobahn şi The Mercy Seat sunt de asemenea scrise de el şi au fost montate în Bucureşti şi în ţară.


Nu rataţi întâlnirea cu Catrinel Dumitrescu, Vlad Zamfirescu şi tinerele actriţe pline de talent şi vivacitate care vă aşteaptă la spectacolul „Nişte Fete”.


Durata spectacolului: 2 ore şi jumătate (fără pauză)

Spectacolul este realizat cu sprijinul UNATC.

Sponsor: Mavinni Mobili

Partener media: Radio GUERRILLA


Biletele, în valoare de 17 lei, 27 lei şi 37 lei, se găsesc la sediul ArCuB (str Batişte, nr.14), la Agenţia Teatrului Nottara şi online la www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.biletfan.ro.