Mult asteptata poza de grup este gata!
  
Imaginea panoramica in conditiile date (noapte, limita de timp pentru fotografiere, lumina artificiala, instalatie de fum) a fost o provocare.
 
In seara Revelionului s-au inregistrat peste 1200 de imagini din care s-a facut selectia. Fiecare imagine are 36 de megapixeli, format raw, 14 biti si a fost prelucrata individual, iar apoi exportata. Din imaginile selectate au fost realizate 6 variante ale panoramei din care s-a ales cea mai buna imagine. Intregul proces de la fotografiere la imaginea panoramica a durat 52 de ore de munca fara pauza. Prelucrarea imaginilor a inceput pe 1 Ianuarie, ora 1 dimineata, si s-a terminat pe 3 Ianuarie, ora 5. Imaginea exportata la rezolutie de aproximativ 60.000 de pixeli a fost apoi retusata in 36 de ore. Detalii legate de testare si interfata au necesitat deasemenea cateva ore de lucru. Munca programatorilor a fost facuta in paralel cu procesarea imaginii panoramice de catre o echipa din Romania si una din Portugalia.
 
Ne cerem scuze pentru intarzierea de 2 zile, procesul tehic a necesitat un timp mai indelungat, insa expresiile oamenilor din public demonstreaza ca a meritat.

Va invitam sa accesati link-ul revelionulbucurestiului.arcub.ro si sa incepeti marea etichetare!

Pasii pentru etichetare:
1. Gasiti-va in public (folosind butoanele pentru zoom in + / zoom out, dreapta / stanga, sus/ jos)
2. Click si drag pentru taguire – pozitionati cercul acolo unde v-ati gasit in public
3. Conectati-va cu profilul vostru de Facebook, selectati Tag Yourself
4. Distribuiti tagguirea pe Facebook