Începând cu acest sfârşit de săptămână se mai alătură o scenă celor care găzduiesc evenimentul Bucureşti – Cartier de Vară; parcurilor Bazilescu, Sebastian şi Titanii li se adaugă Parcul Naţional – Amfiteatrul Mihai Eminescu.

Orele de începere a reprezentaţiilor rămân aceleaşi. Ca de obicei, vă invităm la spectacole dimineaţa de la ora 10.00 şi seara de la ora 20.00.

 

Matineele sunt dedicate copiilor. Opera Comică interpretează Mirandolina (vineri în Parcul Naţional) şi Balul Isprăvnicesei (sâmbătă în Parcul Sebastian şi duminică în Parcul Bazilescu), Teatrul Tănase povesteşte despre Întoarcerea panterei roz (vineri în Parcul Sebastian şi sâmbătă în Parcul Titanii), iar trupa independentă Zurli joacă povestea Ursul păcălit de vulpe (vineri în Parcul Titanii).

 

Dansul şi voia bună vor însoţi concertele susţinute de Şcoala de Artă (muzică uşoară – sâmbătă în Parcul Naţional, duminică în Parcul Titanii şi folclor – vineri în parcul Bazilescu) precum şi de formaţia Sticks & Stones (percuţie – duminică în Parcul Naţional).

Nu doar pentru cei mici au fost pregătite spectacole muzicale. Şi de la ora 20.00 vă puteţi bucura de un program folcloric (vineri în Parcul Naţional, sâmbătă în Parcul Sebastian, duminică în Parcul Bazilescu) şi de muzică tradiţională europeană cu formaţia Pontice (duminică în Parcul Naţional).

Teatrul Metropolis prezintă marele succes Crimă la Howard Johnson vineri în Parcul Bazilescu, sâmbătă în Parcul Naţional şi duminică în Parcul Titanii. Teatrul Tănase  oferă publicului un spectacol de divertisment (D’ale Bucureştilor – vineri în Parcul Titanii), UNATC aduce un moment Caragiale (D’ale carnavalului – vineri în Parcul Sebastian), iar compania de teatru D’AYA propune o meditaţie asupra dragostei (Te iubesc! Te iubesc? – sâmbătă în Parcul Bazilescu, duminică în Parcul Sebastian).

 

Vă aşteptăm şi în acest weekend în parcuri!