Hai să facem împreună cea mai frumoasă expoziție de fotografie participativă cu evenimente culturale din București!

Până pe 25 octombrie invităm publicul de toate vârstele să ne trimită o fotografie de la un eveniment cultural la care a participat de-a lungul anilor în București. Fotografiile primite se vor transforma în 4 expoziții online – câte o expoziție pentru fiecare brand cultural partener din cadrul proiectului.

Brandurile Culturale care fac obiectul acestei expoziții sunt: Club A, Green Hours, Centrul de Teatru Educațional Replika și Casa de Cultură a Studenților ”Preoteasa” din București.

Expoziția de fotografie participativă face parte din Proiectul Brand Cultural de București care are ca scop susținerea și promovarea brandurilor culturale din București, a istoriei acestora și a artiștilor care contribuie la dezvoltarea lor, precum și familiarizarea publicului cu importanța acestora în dezvoltarea spațiului cultural bucureștean.

Proiectul Brand Cultural de București este produs de Editura Casa de Pariuri Literare (www.cdpl.ro) și co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021.

Participarea publicului la cele 4 expoziții se poate face prin completarea formularului disponibil pe următorul link:  https://cutt.ly/6RwV3mu