DOR de AUTOR Pop-Up Shop este un eveniment marca AUTOR, dedicat iubitorilor de bijuterie contemporană. Designerii de simțuri vă așteaptă pe 19 și 20 iunie, între orele 11:00 și 20:00, la ARCUB, Hanul Gabroveni, Strada Lipscani, nr 84-90.

Dor de Autor Pop-Up Shop pregătește experiențe multisenzoriale, o sărbătoare a simțurilor plină de culoare, texturi și bucuria dorinței colective de estetic. Printre designerii și brandurile prezente se numără Miruna Belicovici, Luciene Buga, Cleopatra Coșuleț, Made by Mura, Iuliana Asoltanei, MesteshukarButiq, Gena Tudor, Anayd Blu, Karakter, Carmen Gherghe, Lucica Rus, Luviane Atelier de Parfumerie, Maria Paltin și Glogor Kusmanovski.

Evenimentul este menit să încălzească scena creativă a bijuteriei de autor și să o pregătească pentru târgul internațional de bijuterie contemporană Autor Fair 2021, programat pentru luna octombrie a acestui an, la București.

AUTOR este singura platformă din estul Europei dedicată exclusiv bijuteriei contemporane și de artă. AUTOR comunică pe diverse niveluri și prin diferite medii: evenimente, târgul internațional, revista tipărită, premiile și o arenă digitală versatilă. Platforma a devenit un creator de contexte, concepte și comunități creative, iar Dor de Autor Pop-Up Shop este o astfel de inițiativă.

Sâmbătă, 19 iunie & Duminică, 20 iunie

ARCUB, Hanul Gabroveni, Strada Lipscani, nr 84-90

www.dautor.ro

Intrarea se face pe bază de bilet: 15 lei