După prima zi a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă în care publicul a asistat, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile, la numeroase spectacole ce au stârnit râsete, bună dispoziție și reacții de uimire și suspans, magia B-FIT in the Street! continuă și în următoarele zile.

Peste 20 de acte artistice ce au la bază coregrafii impresionante, mașinării de dimensiuni impunătoare, dar și elemente de improvizație și interacțiunea cu mulțimile vor face deliciul publicului bucureștean, deja loial festivalului organizat de ARCUB și ajuns la cea de-a VII-a ediție. 

A doua zi a festivalului aduce în Piața Universității, începând cu 21:45, spectacolul Felliniana, un itinerar utopic care va fascina publicul. Inspirat din capodopere precum La Dolce Vita, Amarcord, E la nave va sau La strada, Felliniana este un mix între elemente de coregrafie acrobatică, muzică live, efecte de lumină, jocuri de apă, aparatură scenică impresionantă şi imagini video evocative, care se îmbină perfect cu jocul actoricesc de excepție.

 

Sâmbătă, în Piața Universității, Malaya va mişca la propriu spectatorii: nu vor exista observatori, ci doar participanţi la bătălie. În timp ce mulţimea îşi va găsi drumul pe lângă obstacole, actorii şi obiectele se vor mişca printre şi alături de public. Spectacolul este precum o călătorie nesfârşită, plină de aventuri printre vise şi coşmaruri, către o destinaţie necunoscută. 

 

În Piața George Enescu, organizatorii au pregătit un alt moment impresionant –Waterlitz. Un mix inedit între teatru de stradă şi efecte pirotehnice impresionante, Waterlitz este un spectacol uimitor combinat cu o portretizare îndrăzneaţă a problemelor presante din zilele noastre.

Trupele mobile ce vor împânzi Centrul Istoric vor aduce un plus de energie pozitivă într-o zonă deja animată: Crazy Clowns vor împărți afecțiune trecătorilor, Ants Orchestra și Orange Drummers vor aduce ritmuri antrenante pe străzi, iar Invisible Men, Human Robots, Mirror Family și Royal Snails vor surprinde publicul cu momentele de improvizație pline de umor de calitate. 

De asemenea, spaniolii de la Santa Cruz Carnival Group vor aduce în centrul Bucureștiului savoarea magică a unui festival renumit în toată lumea. Acest grup energic de dansatori va uimi publicul cu frumoasele sale costume cu pene colorate şi mult sclipici. Muzica la volum maxim, exotismul fetelor costumate şi atmosfera electrizantă vor transpune mulțimea în atmosfera de vacanţă de pe frumoasele plaje din Spania.

Programul complet al festivalului, precum si informații despre trupele participante sunt disponibile pe site-ul festivalului http://www.bfitfestival.arcub.ro/ și pe pagina de Facebook B-FIT in the Street! 

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.