În perioada 18-21 septembrie, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București organizează Conferința Regională, dedicată organizatorilor europeni de festivaluri și evenimente culturale, în parteneriat cu IFEA Europa (International Festivals and Events Association). Evenimentele din cadrul conferinței vor avea loc la Sala ARCUB și la noul sediu al Centrului Cultural, din Str. Lipscani, nr. 84-90.

 

Programul Conferinței Regionale cuprinde discuții și seminarii interesante, susținute de profesioniști, pe teme diverse, precum: Capitala Culturală Europeană, sponsorizarea evenimentelor, parteneriatele cu institute culturale și importanța networking-ului între profesioniștii în domeniu. Printre invitații care vor susține seminarii se numără Allan Xenius Grige, Președintele IFEA Europa, Colm Croffy, Director Executiv al Asociației Irlandeze de Festivaluri și Evenimente și Trevor Davies, Directorul Teatrului Internațional din Copenhaga. 

 

Taxa de înscriere pentru organizațiile românești va fi acoperită de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București. Accesul la Conferință va fi posibil numai în baza înregistrării nominale și prezentând biletul eliberat de platforma de înregistrare, alături de un act de identitate.

 

Informații referitoare la înregistrare puteți afla contactându-ne la adresa delia.tesileanu@arcub.ro sau la numărul de telefon 0755.060.584 (persoană de contact: Delia Teșileanu). Înscrierea la Conferința Regională IFEA se poate face în perioada 22 august – 18 septembrie, utilizând această platfomă