A 10-a ediție de Art Safari începe în 23 septembrie! Vestea bună este că până pe 26 august inclusiv vă puteți achiziționa bilete cu 20% reducere pe https://tickets.artsafari.ro/e?lang=ro.

Iată „line-up-ul” din Palatul Dacia-România (Muzeul Municipiului București), Lipscani 18-20:

„Seeking Truth: The Art of John Constable” (A Victoria & Albert Exhibition – Touring the World), curatori: Dr. Emily Knight și Katharine Martin. Art Safari aduce în premieră o expoziție de răsunet de la celebrul Victoria and Albert Museum, Londra. O șansă unică de a vedea lucrări semnate de John Constable, dar și din colecția sa. Artistul britanic este unul dintre cei mai mari pictori peisagiști din toate timpurile. Expoziția găzduită în inima Bucureștiului cuprinde opere de artă extrem de valoroase, prezentate pentru prima dată publicului din România.

“Korean Beauty in Poster Art”. O expoziție de Byoungil Sun, realizată în parteneriat cu Ambasada Republicii Coreea în România. De o proaspătă contemporaneitate, cu siguranță pe gustul tinerelor audiențe, în creștere, ale Art Safari.

„Ștefan Popescu. Povestea călătoriilor” (curator: Dr. Elena Olariu), realizată în parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suțu. Descoperiți-l pe Ștefan Popescu unul dintre cei mai apreciați pictori-călători ai artei românești și prieten cu Constantin Brâncuși.

„Lilian Theil. O bătrână care zâmbește” (curatoare: Raluca Ilaria Demetrescu) născută in 1932 la Brașov, artistă în afara normelor și sistemelor trăiește și crează în Sighișoara. În practica sa artistică, Lilian Theil folosește, în locul pensulei și al creionului – acul de cusut. Brodează opere de artă inedite pe suport textil în tehnica appliqué.

„Mihai Mureșan. Lucruri mărunte” (curator: prof. univ. dr. Ioan Sbârciu). Artist cu o fascinație pentru peisajul exterior și interior, Mihai Mureșan face parte din noua generație de pictori neo-realiști formați în cadrul școlii de pictură clujene. O expoziție plină de profunzime și emoție.

Peisaje care taie răsuflarea la Art Safari de toamnă-iarnă.

#ArtSafari10 #ComingSoon