În plin sezon de concerte, expoziții, festivaluri și spectacole de teatru la ARCUB, campania CULTURA TE PUNE ÎN MIȘCARE va fi lansată vineri, 27 octombrie, și își propune să răsplătească publicul fidel al evenimentelor ARCUB. Un proiect de colaborare între ARCUB și Pegas, CULTURA TE PUNE ÎN MIȘCARE se derulează în perioada 27 octombrie – 22 decembrie și oferă consumatorilor de cultură șansa de a câștiga o bicicletă Pegas.

 

Toamna aceasta multe drumuri duc la ARCUB cu o aglomerație mare de evenimente, iar campania CULTURA TE PUNE ÎN MIȘCARE îi stimulează pe bucureșteni să își petreacă timpul liber în oraș, la teatru sau concerte. Astfel, orice persoană fizică care cumpără, în perioada 27 octombrie 2017 – 22 decembrie 2017, bilet la unul dintre spectacolele ARCUB (fie la concertele de jazz din seria Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE, fie la spectacolele de teatru care se joacă în stagiunea curentă la ARCUB), poate câștiga o bibicletă oferită de Pegas.

 

Persoanele care cumpără în perioada campaniei bilete ARCUB prin platforma online (link catre https://arcub.ro/bilete-online/) sunt înscriși automat în tombola CULTURA TE PUNE ÎN MIȘCARE.

 

Persoanele care cumpără în perioada campaniei bilete ARCUB de la Casa de bilete ARCUB, din strada Lipscani 84-90, vor primi un talon de tombolă pe care îl pot completa și depune la Casa de bilete ARCUB. Taloanele de tombolă vor fi înregistrate în baza de date online a participanților la tombolă.

 

Premiul tombolei este o bicicletă de stradă Pegas. Premiul se va acorda la finalul campaniei, prin tragere la sorți pe random.org.

Câștigătorul va fi anunțat în data de 22 decembrie 2017 pe arcub.ro și pe pagina de Facebook facebook.com/ArCuB.Bucuresti.

 

 

Regulament

 

 

Save