Echipa proiectului 153” face un apel către studente/ți, artiste/ști, din domeniul artelor spectacolului, dans, muzică, performance, interesați să apară în spectacolul 153”. Proiectul vorbește despre incendiul din Colectiv, iar la el muncește o echipă amplă, formată din regizori, muzicieni, supraviețuitori ai incendiului, poeți, psihologi și jurnaliști. Vei avea 5 zile de repetiții în luna Iulie, cu o vizionare în data de 28 iulie, urmând ca premiera să aibă loc în luna Octombrie. Vei avea transportul urban decontat și o masă la prânz, în zilele cu repetiții lungi.

153” cartografiază atitudini, mentalități și construcții identitare ale generației celor aflați în jurul vârstei de 30 de ani, prin prisma unuia dintre cele mai marcante evenimente recente, pentru mentalul social: incendiul din clubul Colectiv.

Echipa spectacolului: Ioana Păun, Nicoleta Lefter, Svetlana Cârstean, Cătălin Rulea, Sillyconductor, Laura Ștefănuț, Smaranda Nicolau, Răzvan Leucea.

Producția: Biatrice Cozmolici

Trimite-ne un mail, cu câteva cuvinte despre tine și o fotografie la: biatrice.cozmolici@icloud.com, până pe data de 28 Iunie.

Întâlnirea cu echipa va avea loc în data de 2 Iulie, de la ora 10:00, la Centrul Național al Dansului. Vom selecta un număr de 10-15 persoane care să ni se alăture.

Proiectul este co-finanțat de AFCN și se desfășoară în parteneriat cu CNDB și cu ARCUB.

Credit foto: Alina Ușurelu