Informaţii bilete


Accesul la cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est se face doar pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului, disponibile în avans pe site-ul TicketFan.ro, în magazinele Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost din Bucureşti, iar, în perioada 7-16 octombrie 2011, la fiecare dintre casieriile cinematografelor Patria, Sala ArCuB şi Cinema Union din Bucureşti.

 

Abonamentele s-au pus în vânzare pe site-ul TicketFan.ro şi în reţeaua magazinelor Flanco şi Librăria Engleză Anthony Frost din București, începând cu data de 9 septembrie, şi vor putea fi achiziționate şi de la casieria cinematografului Patria, începând cu data de 8 octombrie, prima zi a festivalului.

 

S-au pus în vânzare următoarele tipuri de abonamente:

 

Festival Pass – 150 lei, nominal. Garantează accesul posesorului (identificat pe pass cu fotografie şi nume) la toate proiecţiile Anim’est de la București, desfăşurate în perioada 7-16 octombrie 2011 la Cinema Patria, Sala ArCuB şi Cinema Union. Festival Pass nu permite accesul la evenimentul Creepy Animation Night de vineri, 14 octombrie 2011, ora 23:00, de la Cinema Patria, la proiecţia specială Videoclip & Advertising din Club Control, de joi, 13 octombrie 2011, şi la Gala de Închidere a festivalului de sâmbătă, 15 octombrie 2011, de la ora 19:00, la Cinema Patria şi nici la evenimentele speciale din Club Control. Pentru aceste evenimente, accesul va fi permis exclusiv pe baza biletelor speciale.

Pentru emiterea ecusonului de festival, cumpărătorii de Festival Pass vor trebui să trimită câte o fotografie tip portret pe adresa animest@ticketfan.ro.

 

Abonament de 10 proiecţii – 80 lei. Acest tip de abonament asigură accesul la 10 intrări la una sau mai multe proiecţii din programul festivalului. Abonamentul de 10 proiecţii este nenominal şi poate fi folosit atât pentru a permite accesul posesorului la 10 proiecţii, cât şi pentru accesul mai multor persoane la una sau mai multe proiecţii din cadrul festivalului, în limita celor 10 intrări.

 

Bilet individual de intrare – 10 lei. Biletul este valabil pentru o singură intrare la Cinema Patria, Sala ArCuB, Cinema Union. exclusiv la proiecţia pentru care a fost achiziţionat.

 

Bilet individual de intrare la proiecţia specială Videoclip & Advertising din Club Control, care va avea loc joi, 13 octombrie 2011 – 25 lei. Biletul permite intrarea la proiecţia ce include ambele programe ale competiţiei Videoclip & Advertising, două concerte şi un afterparty.

 

Bilet individual de intrare la evenimentul Creepy Animation Night, care va avea loc în seara de vineri, 14 octombrie 2011, la ora 23:00, la Cinema Patria – 30 lei. Accesul minorilor în sala de proiecţie la Creepy Animation Night este strict interzis, evenimentul fiind rezervat exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.

 

Bilet individual de intrare la Gala de Închidere, care va avea loc sâmbătă, 15 octombrie 2011, la ora 19:00, la Cinema Patria – 15 lei. Gala va cuprinde un recital extraordinar al cvartetului sloven Vlasov’s Best Friend, care va acompania live filmele de animaţie realizate de Ladislas Starevich, pionier al filmului de animaţie.

 

Bilet de intrare la secţiunea Minimest – 5 lei, tarif general pentru o persoană. Asigură intrarea pentru proiecţiile din cadrul secţiunii Minimest (programate începând cu ora 10:30 şi 12:30, pe datele de 8,9, 15 și 16 octombrie).

 

Bilete pentru orice proiecţie, din orice locaţie şi din oricare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.ticketfan.ro, din reţeaua de magazine Flanco, din întreaga ţară, şi Librăria Engleză Anthony Frost din Bucureşti, şi de la casieriile celor trei cinematografe, pe perioada festivalului.