Peste 50.000 de bucureșteni au participat la HaHaHappy New Year București 2015, evenimentul organizat de Primăria Municipiului București, prin ARCUB, în Piața Constituției. 

 

Primarul General al Bucureștiului, Sorin Oprescu: „Sunt onorat și mulțumesc cu respect tuturor bucureștenilor, tuturor românilor, care pe un frig teribil au dansat și au cântat, au pășit împreună cu noi în Noul An. Sunt recunoscător artiștilor care au performat pe scena de la Piața Constituției și tuturor colaboratorilor noștri, care au contribuit la realizarea unui show de excepție.”

 

Primăria Municipiului București și ARCUB mulțumesc celor care au sprijinit organizarea acestui eveniment: Camera Deputaților, Jandarmeria Română, Brigada Rutieră București, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, SMURD, Serviciul de Ambulanță Ilfov, Luxten, Poliția Locală a Municipiului București, Apa Nova. De asemenea, mulțumim partenerilor media Pro TV, Acasă, Pro TV Internațional  și Pro FM, pentru că au adus show-ul de Revelion în casele tuturor românilor.