UPDATE: 𝙐𝙧𝙗𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙢𝙖𝙨 𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 se întrerupe în perioada 17-20 decembrie pentru a permite desfășurarea Târgului de cadouri de designer, NOËL, la ARCUB – Hanul Gabroveni.

—————

𝙐𝙧𝙗𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙢𝙖𝙨 𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 face parte din seria târgurilor de iarnă organizate de Primăria Capitalei pe parcursul lunii decembrie în mai multe locaţii din Bucureşti. Târgul de Crăciun de la ARCUB Gabroveni a fost gândit ca o platformă de promovare a activității sectorului creativ din Bucureşti și în special a creatorilor, producătorilor sau vânzătorilor de obiecte de design, obiecte decorative (mic mobilier, corpuri de iluminat, obiecte din ceramică/sticlă, ilustrații, sculpturi, tablouri), bijuterii, decorațiuni, viniluri, cărți, albume, produse de papetărie, produse alimentare artizanale, cosmetice naturale, articole vestimentare, accesorii sau articole pentru copii.

Începând din 6 decembrie, 𝙐𝙧𝙗𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙢𝙖𝙨 𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 este deschis zilnic, până pe 23 decembrie, între orele 12.00 şi 21.00, la sediul Hanul Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul și subsolul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni: Sala Arcelor, Sala Librărie, Spațiul Gabroveni Creativ, Sala Bolților şi Foaierul Gabroveni.

𝙐𝙧𝙗𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙢𝙖𝙨 𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 continuă tradiția târgurilor de Crăciun organizate la ARCUB Gabroveni în anii anteriori și oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege între mai multe secţiuni reprezentative mai multor domenii din sectorul creativ. Secţiunea Makers’ Market este dedicată creatorilor de obiecte de design, secţiunea Food & Drinks Corner este dedicată vendorilor de băuturi calde (ceai, cafea, ciocolată caldă, vin fiert) şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale, iar secţiunea Education Corner include o serie de ateliere pentru copii:
🔸 11 decembrie, ora 12.00 | ARCUB – Sala Coloanelor | Joaca de-a muzica: atelier interactiv de prezentare a instrumentelor muzicale.

🔹 12 decembrie, ora 12.00 | ARCUB – Sala Coloanelor | Descoperă lumea prin joacă: atelier de explorare cognitivă prin jocuri senzoriale de observaţie şi mişcare.

𝙀𝙫𝙚𝙣𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙋𝙡𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙙𝙚 𝙍𝙖𝙙𝙞𝙤 𝙂𝙪𝙚𝙧𝙧𝙞𝙡𝙡𝙖.
Parteneri media: Agerpres, Spotmedia.ro și Societatea de Transport București.

Participarea la târg este gratuită, iar accesul se face după prezentarea Certificatului Verde. Pentru atelierele din 11 și 12 decembrie, au fost puse în vânzare bilete pe arcub.ro.