BILETE

WonderTheatre revine pe scena ARCUB cu producția “Universitatea de Râsete” – o comedie spumoasă și plină de haz pe 20 octombrie, ora 19:00, la Sala Mare.

În Japonia anului 1940, un tânăr dramaturg de comedie se prezintă la biroul cenzorului pentru a i se aproba cel mai nou text. Fără această aprobare, premiera teatrului este în pericol, așa că toți actorii o așteaptă cu sufletul la gură. Presiunea de pe umerii dramaturgului este imensă, prin urmare acesta este hotărât să facă tot ce este nevoie pentru a obține răspunsul dorit. 

Întâlnirea dintre cenzor și dramaturg începe foarte dur, cenzorul fiind un adevărat dușman al comediei și al râsetelor. De la o zi la alta, pasiunea, creativitatea și umorul dramaturgului câștigă teren și dărâmă zidul dintre cei doi, aceștia sfârșind prin a lupta cot la cot în numele teatrului și al comediei de calitate. 

Spectacolul reprezintă întâlnirea a doi mari actori din generații diferite, binecunoscutul Răzvan Vasilescu și Alexandru Voicu, un tânăr actor care a reușit deja să se afirme într-un timp foarte scurt, în regia tinerei regizoare Teodora Petre, un vârf al noii generații de creatori, totul pe muzica fenomenală a lui Cezar Antal, actor și muzician talentat deopotrivă.  „Universitatea de râsete” este o comedie inteligentă, plină de suspans și răsturnări surprinzătoare de situație. Relația dintre cei doi atinge de-a lungul spectacolului culmi neașteptate care promit să amuze dar și să emoționeze publicul până la lacrimi.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema. WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe Iabilet.ro.

de: Kōki Mitani
Cu: Răzvan Vasilescu, Alexandru Voicu
Regie: Teodora Petre
Muzică originală: Cezar Antal
Costume: Radu Madea
Lighting design: Ioana Pascha
Durata spectacolului: 90 min

Durată spectacol: 90 min.

Spectacolul face parte din stagiunea de teatru de la ARCUB.