Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 16 ianuarie 13:00.

DUMINICĂ, 16 ianuarie 2022 | 11.00

Spectacol de teatru pentru copii „Clara și timpul liber” | Zilele Culturii Urbane la ARCUB

ARCUB – Sala Mare

Vârsta recomandată: 5-12 ani

Durata: cca 60’

One-woman show cu Ana Turoș

Voce: Valentina Zaharia, Alex Lungu

Ilustrație muzicală: Alex Lungu

Décor: Ana Maria Hariton

Un proiect unteatru pentru copii

 

Teatrul unteatru de copii participă la Zilele Culturii Urbane la ARCUB cu spectacolul „Clara si timpul liber” care a primit Premiul Special al Juriului la ultima ediție a Bucharest Fringe.

Ca în fiecare zi, Clara Funcționara își vede cu conștiinciozitate de lucru, programând activitățile extrașcolare ale copiilor. Doar că azi, ca în nici o alta zi, în  Biroul Oficial de Ocupare a Timpului Oficial Liber totul pare sa meargă pe dos la propriu și la figurat. Înnebunită de dosare cu tabele și orare, dar mai ales de Vocea care nu îi îngăduie nicio pauză, Clara primește un telefon care îi amintește de ceva aproape uitat: faptul că și ea a fost odată copil. Sătulă de atâtea planificări, mintea începe sa îi umble brambura și scapă frâiele în care era atât de bine ținută imaginația. Va reuși oare Clara să găsească secretul eliberării timpului liber?

Un spectacol fără prea multe vorbe, cu umor și un strop de poezie despre frumusețea lucrurilor născute din întâmplare, neplanificate. De văzut împreună cu părinții.